joi, 26 decembrie 2013

The Five-Year Engagement

Gen: Comedie

Distributie: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt, Alison Brie, Lauren Weedman

Regizor: Nicholas Stoller (a mai regizat Get Him to the Greek, Forgetting Sarah Marshall)

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 29.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 62/100

Recunosc ca e posibil ca motivul pentru care mi-a placut ar putea fi ca Emily Blunt joaca in acest film si am o slabiciune pentru ea.

Protagonistii sunt aproape perfecti unul pentru celalalt, dar cumva, de fiecare data cand incearca sa se casatoreasca se intampla ceva care ii obliga sa amane nunta. Timp de cinci ani ei incearca sa isi salveze relatia si sa treaca peste probleme si neintelegeri. Fiind vorba de o comedie romantica, banuiesc ca stiti deja ca nu are cum sa se termine altfel decat cu happy end.

Nu e genul acela de comedie romantica careia ei sa ii placa la nebunie si pentru el sa fie un supliciu de doua ore. Acest film este amuzant atat pentru femei cat si pentru barbati. Ce-i drept, ar fi putut scurta unele scene; doua ore sunt cam mult pentru acest gen de film.

Un ultim detaliu de interes pentru femeile care citesc asta: rochia de mireasa pe care o poarta protagonista este creata de Valentino. Mie nu imi spune nimic, dar probabil voi deja stiti pret, material si alte lucruri de genul asta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!