luni, 30 decembrie 2013

Dod Sno (Dead Snow)

Cum poti sa te relaxezi mai placut, decat urmarind un film cu zombie nazisti?

Gen: Comedie, Horror

Distributie: Jeppe Beck Laursen, Charlotte Frogner, Jenny Skavlan, Vegar Hoel, Stig Frode Henriksen

Regizor: Tommy Wirkola (a mai regizat Hansel & Gretel: Witch Hunters, Kurt Josef Wagle og legenden om Fjordheska, Kill Buljo: The Movie)

Buget: 800.000 $
Incasari: 42.000 $

Nota Gealapa: 6.25

O vacanta a unui grup de prieteni, undeva in cea mai izolata cabana ddin munti. Cineva incearca sa ii omoare. Pana aici suna exact ca orice film de groaza american si prost. numai ca acest film nu este american; este norvegian. Spre deosebire de americani, norvegienii isi dau seama cand o poveste este penibila si nu are nici cea mai mica sansa sa fie credibila. Astfel, au transformat acest film dintr-un horror clasic esuat, intr-o comedie horror draguta.

La inceput am crezut ca filmul o sa se ia in serios ca si productie horror si m-am pregatit sa fiu dezamagit. dar pe parcurs, dupa cateva reprize de ras, trebuie sa recunosc ca mi-a intrecut asteptarile (ce-i drept, asteptarile mele nu erau foarte mari).

In conzluzie, daca vreti sa luati o pauza de la filmele americane va recomand cu incredere acest film. Veti descoperi unul sau doua momente in care va vor trece fiorii, multe momente in care veti rade cu pofta fie de scenele reusite din film, fie de lipsa de noima a acestuia si multe scene de violenta la cel mai inalt nivel.

Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!