miercuri, 20 octombrie 2021

Courting a Killer (2013)

Titlu original: The Interview

Gen: Horror, Mister, Thriller

Distributie: Rico Aragon, Mayte Arce, Al Bach, Amy Bander, Miratill Bene

Regizor: Carlos Nunez [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 2.15

Doi proaspeți absolvenți care studiază stiințele comportamentale criminale încearcă să obțină un interviu cu un criminal în serie incă activ.

Acets film pare ca a fost facut intentionat pentru a servi ca exemplu negativ, pentru ca prea a adunat multe lucruri proaste, capabile sa distruga un film de unele singure si care puse impreuna formeaza furtuna perfecta. Este filmat la persoana intai,ceea ce inseamna buget redus si pune presiune pe poveste scenariu si pe actori. Povestea este slaba, superficiala si previzibila si vine la pachet cu un scenariu mediocr care propune doar actiuni ilogice si dialoguri cringe, fara sa reuseasca sa creeze cu adevarat tensiune sau suspans. Din punct de vedere tehnic, pe langa faptul ca este filmat cum este filmat, cu greu gasesti un cadru stabil si in putinele scene care conteaza te chinui sa intelegi ce se intampla pe ecran.

Actoria este si ea in nota generala a filmului, cu prestatii jenant de mecanice din partea unor actori atat de necunoscuti incat nici nu merita sa le amintesc numele. Intr-adevar scenariul nu a ajutat deloc, dar nu am reusit sa identific vreo urma de talent sau potential si a parut ca au fost rapiti si fortati sa joace in acest film, air rezultatul a fost o lipsa totala de empatie pentru personajele lor, de care nu mi-a parut rau nici macar un pic, indiferent de ce li s-a intamplat in film, ba chiar la un moment dat imi doream sa esueze.

Sa vezi acest film este la fel de palpitant ca atunci cand privesti un perete proaspat vopsit si astepti sa se usuce. Nu pot sa spun care a fost singura parte din film care m-a satisfacut, pentru ca ar fi un spoiler in cazul in care cinevasimte nevoia sa se autopedepseasca si sa il vada. Chiar si atat de ratat fiind, acest film rateaza de aproape top cele mai proaste zece filme pe care eu le-am vazut, ceea ce spune ceva banuiesc despre filmele pe acre aleg sa le vad. Invatati din greselile altora si sariti peste acest esec total.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!