luni, 11 octombrie 2021

12 Rounds 3: Lockdown (2015)

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Distributie: Jonathan Good, Roger Cross, Daniel Cudmore, Lochlyn Munro, Ty Olsson

Regizor: Stephen Reynolds [a mai regizat: Interrogation(2016), Vendetta(2013), Tomb Raider Ascension(2007)]

Nota Gealapa: 5.95

Cand se intoarce la muncă după ce s-a recuperat in urma unei vătămari, un ofițer de poliție descoperă și încearcă să transmită dovezi incriminatoare despre activități ilegale ale colegilor săi de poliție.

Chiar nu era cazul ca 12 Round sa devina o franciza. Putea sa ramana doar un film decent, asa cum a fost primul. Ulterior, nivelul a coborat drastic odata cu al doilea film si a atins un minim oribil odata cu acesta. In plus, daca acest titlu isi creaza fani fideli, acestia asa putini cum sunt ei, vor fi tare dezamagiti pentru ca acest film schimba chiar esenta brandului. Dintr-o data 12 Rounds nu mai inseamna 12 incercari ci 12 gloante ceea ce il face un film de actiune prost si banal. Avem in fata o poveste banala, care nu iese cu nimic in evidenta, scrisa prost si acre nu este ajutata nici de efecte vizuale sau scene de actiune care sa impresioneze.

Aceasta serie mai avea un specific care s-a pierdut in acest film. In primele doua filme protagonistii au fost luptatori din wrestling, care chiar daca aveau abilitati actoricesti limitate, te bucurai sa ii vezi si in aceasta ipostaza, mai ales daca le urmareai "sportul" si le erai fan. Acum il avem in rolul principal pe Jonathan Good, un nume care nu spune nimic si o figura vag familiara pe care l-am crezut in prea putine momente. Nici colegii sai d eplatou nu sunt mai cunoscuti si nici ei nu au aratat cine stie ce talent, neajutati fiind nici de scenariul absolut mediocru.

In cazul in care nu aveti ca si mine o placere dubioasa de a vedea filme de mana a doua, nu prea vad nici un motiv pentru care cineva sa aleaga acest film, nici macar daca v-au placut cumva primele doua ale seriei pentru ca nu mai are nici o legatura cu acestea. Este un film mediocru, care se pierde in multime si nu iese in evidenta cu nimic, care are cateva moente de tensiune pe ici pe colo si cam atat. Foarte plictisitor nu este, dar este doar un film de actiune cum sunt alte cateva sute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!