marți, 24 august 2021

A Gift of Miracles (2015)

Gen: Drama

Distributie: Rachel Boston, Jesse Moss, Andrew Airlie, Sarah-Jane Redmond, Rita Moreno

Regizor: Neill Fearnley [a mai regizat: The Wedding March(2016), Autumn Dreams(2015), Christmas Comes Home to Canaan(2011), A Family Thanksgiving(2010), Christmas in Canaan(2009)]

Nota Gealapa: 6.45

Darcy găsește o listă de bunuri pe care mama ei intenționase să le ofere prietenilor apropiați și familiei și își propune să îndeplinească acele dorințe. 

Acest film este lipsit total de originalitate, este previzibil, exagerat de siropos si pozitiv, cu majoritatea glumelor invechite si plin de toate cliseele din lume. Cu toate astea, usor rusinat, trebuie sa recunosc ca mi-a placut putin. Cum exact a ajuns sa imi pare agreabil acest film nu stiu, cert este insa ca mi-a placut si am fost interesat pana la final, ba chiar a reusit sa ma si surprinda putin aproape de deznodamant. In aceste conditii, pot spune ca este un film de televiziune decent, dar nimic mai mult. Nu as exagera nici cu aprecierile. este laudabil ca reuseste sa fie agreabil, dar privindu-l obiectiv acest film este foarte aproape de mediocritate si nu ofera nimic deosebit.

Distributia este una tipica pentru filmele obisnuite de televiziune, adica figuri familiare dar carora nu le-ai putea atribui un nume din memorie. Exceptie de la aceasta regula face Rachel Boston si poate Andrew Airlie, dar nici ei nu au avut interpretari acre sa ma dea pe spate. Banalitatea, supradramatismul sau stangaciile au atins toti membrii distributiei, iar prestatiile acestora au ingreunat procesul prin care filmul a devenit agreabil. Din fericire exista si momente bune; scene reusit care mai salveaza imaginea de ansamblu si compenseaza intr-o masura importanta restul nepriceperii sau, dupa caz, a lipsei de interes.

Cui ii plac filmele foarte emotionale, care mai ofera si putin suspans are sanse bunicele sa se bucure chiar mai mult decat mine de acest film. Asta nu ma face sa il recomand in mod deosebit, dar nu este nici un film care trebuie ocolit cu orice pret. Pana la urma e chestie de gust si dispozitie, dar acest film poate fi un motiv la fel de bun ca oricare altul pentru ca iubita sa isi gaseasca consolarea in bratele unui partener care sa ii ofera o siguranta cel putin aparenta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!