vineri, 20 august 2021

A Bad Moms Christmas (2017)

Gen: Comedie

Distributie: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Jay Hernandez, Christine Baranski

Regizor: Jon Lucas [a mai regizat: Bad Moms(2016), 21 & Over(2013)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 130.560.428 $

Premii:
- Special Award - You Too Award, Yoga Awards, 2018

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 42/100

Cand propriile mame apar neașteptat, cele trei femei subapreciate și supra-împovărate se revoltă împotriva provocărilor și așteptărilor Super Bowlului pentru mame: Crăciunul.

Un sequel pierde elementul surpriza de care beneficiaza primul film al unei serii, astfel ca daca vrea sa ramana la acelasi nivel sau sa fie chiar si mai apreciat trebuie sa compenseze prin consistenta, sau alte detalii. Din pacate, acest film nu ofera nici o surpriza cu adevarat importanta. Introduce ce-i drept o serie de personaje noi,dar intr-un mod cumva previzibil, cum de altfel este intregul film. Glumele nu sunt nici mai multe nicici mai bune si chiar daca am ras de cateva ori, epr total pot spune ca umorul a scazut putin in caltate fata de primul film. Ramane totusi un film agreabil, amuzant si lejer, care poate rezolva o seara usoara de film, chiar daca are marele defect de a fi un film de Craciun.

Distributia pastreaza toate personajele importante din primul film si adauga nume importante, experimentate si relevante ca Christine Baranski sau Susan Sarandon, a caror experienta ajuta filmul destul de mult. Chimia dintre actori a fost foarte buna, chiar daca vorbim de actoridin generatii diferite. Protagonistele au fost bineinteles si de aceasta data Kathryn Hahn si Kristen Bell, cu interpretari in nota lor obisnuita, adica bunicele sau enervante in functie de gusturi, dar de departe steaua reala a filmului, cel putin in ochii mei a fost Mila Kunis, despre care nu as spune un cuvant negativ nici daca as afla ca in timpul liber calca animale cu masina.

Chiar daca este un film de Craciun, deci il dispretuiesc din principiu, trebuie sa recunosc ca este unul dintre cele mai suportabile din aceasta nisa, chiar daca ofera si el o portie insemnata de clisee si stereotipuri cand vine vorba de rivalitatea dintre mame si fiice. In contrapartida, ofera si  cateva lectii importante expuse pe intelesul tuturor si daca sunteti o fire mai sensibila sunt sanse sa va smulga chiar si cateva lacrimi. Recomand acest film doar daca ati vazut si v-a placut primul Bad Moms, altfel nu cred ca este deloc special si nu are rost sa va bateti capul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!