sâmbătă, 20 februarie 2021

Show Dogs (2018)

Gen: Aventura, Comedie, Crima

Distributie: Will Arnett, Ludacris, Natasha Lyonne, Stanley Tucci, Jordin Sparks Thomas

Regizor: Raja Gosnell [a mai regizat: Gun and a Hotel Bible(2021), The Smurfs 2(2013), The Smurfs(2011), Beverly Hills Chihuahua(2008), Yours, Mine & Ours(2005)]

Buget: 5.500.000 $
Incasari: 39.156.854 $

Nota Gealapa: 5.55
Metascore: 31/100

Max, un Rottweiler de poliție macho și solitar, primeste oridn să meargă sub acoperire ca si câine de spectacol într-un prestigios show canin, împreună cu partenerul său uman, pentru a preveni intamplarea unui dezastru.

Eu stiu exact cum a aparut ideea acestui film. Doi scenaristi mediocri s-au intalnit sa bea un pahar si sa fumeze o laptuca aromata in timp ce se uitau la Miss Congeniality, iar unul dintre ei a avut urmatoarea revelatie: stii de ce are nevoie lumea? de un film ca asta... dar cu caini. Exact asta este Show Dogs: Miss Congeniality, varianta canina. Din pacate, tranzitia intre specii nu este una reusita. Animatiile sunt asa si asa, iar povestea este foarte previzibila si nu este ajutata nici de un scenariu care sa o faca mai interesanta. Dialogurile sunt plictisitoare si majoritatea glumelor sunt usor rasuflate. 

Distributia nu este deloc una care sa te faca sa iti freci mainile de anticipatie si cel mai cunoscut nume din componenta ei este si cel care are prestatia cea mai slaba. Will Arnett este chiar jenant pe alocuri si cred ca acest film i-a dat inapoi cariera cu cativa ani. Este si greu sa oferi o prestatie decenta in aceste conditii, dar nu am vazut din partea lui prea multe scene convingatoare. Pe langa el, nu mai sunt roluri "umane" semnificative, doar animatii canine dublate de cateva nume intereante cum ar fi Ludacris, care probabil si-a mai pierdut pobabil din "street cred" dupa expereinta asta.

Este un film prea putin distractiv ca sa merite si chiar daca poate fi considerat un film pentru copii, nu cred ca le transmite acestora cele mai sanatoase mesaje. Ii poate tine ocupati pentru o vreme si cam atat. Pentru adulti nu exista mai nimic aici care sa le mentina cat de cat interesul, ceea ce face acest film o experienta aproape chinuitoare. Este de prisos sa ma i spun ca nu recomand acest film sub nici o forma si in nici o imprejurare. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!