vineri, 1 februarie 2019

Why Him? (2016)

Gen: Comedie

Distributie: Zoey Deutch, James Franco, Tangie Ambrose, Cedric the Entertainer, Bob Stephenson

Regizor: John Hamburg [a mai regizat: I Love You, Man(2009), Along Came Polly(2004), Safe Men(1998)]

Buget: 38.000.000 $
Incasari: 60.269.575 $

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 39/100

O vacanta d efamilie este pe cale sa o ia razna cand Ned Flaming afla ca iubitul fiicei lui, un milionar din Silicon Valley, este pe cale sa o ceara in casatorie.

Nu este cea mai profunda si nici cea mai amuzanta comedie, dar este un film pozitiv, cu cateva scene destul de amuzante, care per total m-a facut sa ma simt bine. Intriga nu este chiar originala, dar este imbracata intr-un ambalaj modern, care iti da o senzatie de nou. Filmul urmeaza un traseu bine cunoscut si nu are vreun lucru major imprevizibil. Este insa suficient de captivant si destul de agreabil.

Actorii au facut ca acest film sa fie cat de cat reusit. distirbutia este foarte buna pentru o comedie de duzina. Pe James Franco nu il ami vazusem de mult timp intr-un film, iar cu el niciodata nu se stie daca vei vedea o interpretare buna sau catstrofala, dar din fericire, de data asta totul a fost bine. Sunt destule nume importante, care au lucrat bine impreuna, iar prestatiile au fost solide si naturale. Bryan Cranston, Zoey detch sau Megan Mullally, toti au facut o treaba buna.

De multe ori este prematur sa judeci o carte dupa coperta, sau un film dupa poster sau trailer, dar cand am vazut ca o sa am de a face cu o comedie cu James Franco si Bryan Cranston, cumva am stiut exact la ce sa ma astept si filmul mi-a oferit exact ce ma asteptam, iar asta nu este un lucru rau deloc in acest caz. Este greu sa gasesti o comedie buna in zilele noastre, asa ca pe aceasta, fiind decenta, pot sa v-o recomand. Daca sunteti in cautare de un film distractiv, ii puteti da o sansa acestuia.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!