marți, 19 februarie 2019

West of Her (2016)

Gen: Drama, Romantic

Distributie: Ryan Caraway, Kelsey Siepser, Halli Herzog, Cord Nash, Caitlin Herst

Regizor: Ethan Warren [aflat la prima experienta ca regizor]

Filmul a obtinut 10 premii, printre care:
- Feature Film, American Film Award, 2016
- Best Narrative Feature (American) - Jury Award, Intendence Film Festival, SUA 2016
- Fiction Feature - Audience Award, Red Rock Film Festival, 2016
- Best Narrative Feature - Jury Award, Santa Cruz Film Festival, 2016
- Best Narrative Feature - Jury Prize, Scruffy City Film & Music Festival, 2016

Nota Gealapa: 4.95

Doi tineri straini participa la un proiect misterios de gherila de strada, calatorind prin toata tara in cautarea unei conexiuni si a raspunsurilor la cele mai importante intrebari ale vietii.

Acesta este un film facut pentru festivaluri, nu pentru cinematografe si nici macar pentru festivalurile cu pretentii. A reusit sa adune ceva prmeii pe la festivaluri de mana a doua, pe care le numesc asa, pentru ca daca au prmeiat acest film, nici nu vreau sa ma gandesc cum aratau celelalte care au participat.Este o poveste pe cat de simpla, pe atat de confuza, care nu pune multe intrebari, dar acelea pe care le pune raman fara raspuns. Scenariul ofera cateva dialoguri interesante, dar acestea apar doar cand si cand. Nu a existat nici un fel de tensiune. Filmul resueste sa creeze doar o usoara curiozitate, dar va spun de pe acum daca alegeti sa il vedeti, ca lucrul care va va starni curiozitatea va ramane o necunoscuta si dupa finalul filmului.

Distributia este in regula pentru nivelul filmului. Avem o distributie mica din punct de vedere numeric, in care conteaza doar cei protagonisti, care desi nu sunt nume de prim rang din industrie, au prestatii bunicele si chimia dintre ei a fost foarte buna. Acesta este poate si cel ami reusit aspect al filmului, pentru ca in rest este greu sa remarci ceva. Sunt curios daca interpretarile de aici, in care au aratat destule calitati, le va aduce o evolutie profesionala celor doi.

Este un film ciudat, confuz asa cum spuneam mai sus, care iti ofera doar bucati de poveste si nu te face sa intelegi pana la final ce se intampla mai exact. Macar ofera cateva peisaje impresionante. Recomandarea mea puternica este ca ar fi mai bine sa sariti peste West of Her si sa cautati un film care chiar are substanta si nu doar o pretinde, deoarece cuvantul care descrie cel mai bine acest film este "banal".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!