duminică, 17 februarie 2019

Resident Evil: Vendetta (2017)

Gen: Animatie, Actiune, Aventura

Distributie: Kevin Dorman, Matthew Mercer, Erin Cahill, John DeMita, Fred Tatasciore

Regizor: Takanori Tsujimoto [a mai regizat: Bushido Man(2013), Monster Killer(2011), Hard Revenge, Milly: Bloody Battle(2009), Kill(2008), Shin onna tachiguishi retsuden(2007)]

Nota Gealapa: 6.25

Chris Redfield, cu ajutorul lui Leon S. Kennedy si al Rebeccai Chambers, incearca sa opreasca un negustor al mortii pus pe razbunare sa imprastie un virus letal in New York.

Odata cu acest film am aflat ca exista si o franciza animata Resident Evil, de parca cea pe care o stiam deja nu era de ajuns. Nu este acesta primul film al seriei, dar nu am simtit ca nu am inteles ceva din poveste pentru ca nu le-am vazut pe celalalte. Probabil o sa le vad, dar nu o sa magrabesc, pentru ca sunt putin satul de Resident Evil acum si nici calitatea seriei animate nu este una deosebita. Animatia este reusita in cea mai mare parte, dar in afara de alte personaje, nu aduce nimic nou fata de filme.Aceeasi poveste, aceeasi monstri si cam aceeasi motivatie. Nu am fost surprins cu nimic.

Nici macar din punct de vedere al numelor din distributie care dubleaza vocile acest film nu impresioneaza. Exista vreo doi actori mai cunoscuti, dar cei mai multi sunt cvasi-anonimi. Acest lucru nu este neaparat deranjant si nu incurca filmul in vreun fel, doar ca niste nume mai atragatoare poate ar fi facut intregul proiect sa para mai sexy.

Animatia este destul de greu de digerat in prima faza, dar dupa primele zece minute te acomodezi si uiti uneori ca vezi un film animat. Acesta ar fi unul din putinele puncte bune ale filmului. Filmul te duce cu gandul de cateva ori la seria originala, dar pentru ca a trecut foarte putin timp de cand am vazut-o pe aceasta, la mine nu a functionat acest truc cu nostalgie. Este un film decent, dar pe care nu il recomand si in locul caruia as prefera oricand un film de actiune clasic.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!