sâmbătă, 23 februarie 2019

Waiting for Forever (2010)

Gen: Romantic, Drama

Distributie: Rachel Bilson, Tom Sturridge, Richard Jenkins, Blythe Danner, Matthew Davis

Regizor: James Keach [a mai regizat: Augie(2018), The Turning Point(2017), Glen Campbell: I'll Be Me(2014), Blind Dating(2006), Disease of the Wind(2002)]

Incasari: 25,517 $

Premii:
- Best Film, Vail Film Festival, 2010

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 26/100

O poveste de dragoste tipic hollywoodiana despre un barbat care este multumit sa isi traiasca viata fara vreun job, dar alaturi de iubirea vietii lui, o tanara actrita.

As fi putut vedea un film foarte bun in seara asta, dar l-am vazut pe acesta din pacate, care a fost doar ok. Povesti de drgaoste sunt foarte multe in filme si majoritatea seamana intre ele. Nici aceasta nu are foarte multe lucruri originale si cele putine care exista sunt tratate cu superficialitate de catre scenariu, care trece peste ele foarte repede, desi acestea ar fi putut face filmul cu adevarat bun. A fost suficient de interesant incat sa nu ma plictisesc, dar nu suficient de bun pentru a-l recomanda. Parerea mea este ca regizorul si scenaristii si-au incordat muschii pe lucrurile gresite.

Distributia parea foarte interesanta la prima vedere, numele fiind suficient de relevante pentru a-mi da sperante. Din pacate insa, Tom Sturridge s-a chinuit prea tare, iar toti ceilalti in frunte cu Rachel Bilson si Scott Mechlowicz au parut ca nu s-au chinuit deloc si nu si-au dat interesul deloc. Acestea fiind zise, este clar ca interpretarile de aici nu sunt prea bune si singurele prestatii credibile sau naturale sunt ale unor actori care au dat viata catorva personaje foarte mici si care nu au contat deloc in economia filmului.

Parerea mea este ca pentru a avea succes, astfel de filme romantice trebuie sa fie macar partial ancorate in realitate, astfel incat cineva sa se poata identifica cu povestea si personajele si sa se emotioneze mai mult sau mai putin. Mie unul nu mi-a provocat nici un pic de emotie, desi au existat cateva momente in film care ar fi trebuit sa imi rupa inima in doua. Apreciez ideea de la care a pornit filmul si scenele bune care exista in el, de aceea nu pot fi la fel de nemilos cand il judec, cum au fost criticii acre l-au spulberat pur si simplu, dar nici nu pot sa il recomand cuiva.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!