duminică, 1 mai 2022

When the Lights Went Out (2012)

Gen: Horror

Distributie: Kate Ashfield, Steven Waddington, Craig Parkinson, Andrea Lowe, Tasha Connor

Regizor: Pat Holden [a mai regizat: Awaydays(2009), The Long Weekend(2005)]

Incasari: 1.181.929 $

Nota Gealapa: 5.60

Un poltergeist atacă o familie din Yorkshire, în timpul marilor pene de curent nationale din 1974.

Acest fim este doar un horror ratat si un proiect care pare aproape amatoricesc pe alocuri, dar care ofera si cateva momente decente. Mi-a dat senzatia unui verbuncas inca de la inceput, dar am decis sa ii acord o sansa. Din pacate cu o poveste deosebit de banala, cu un scenariu scris prost, cu personaje lipsite de credibilitate, fracturi logice si decoruri sterse, dezamagirea a fost aproape totala. In afara de cateva scene cat de cat tensionate, acest film nu ofera nimic, iar acestea inseamna mult prea putin ca sa ma determine sa recomand acest proiect cuiva.

Chiar daca exista pe ici pe colo cate o figura familiara, trebuie spus inca de la inceput ca vorbim de o distributie de mana a doua si nu una de la Hollywood, ci una britanica, deci cu atat mai anonima. Putinele figuri recognoscibile au fost ditribuite in cele mai nepotrivite roluri si actori total necunoscuti au fost pusi in rolurile principale. Daca mai luam in considerare si povestea banala scrisa prost, concluzia este ca actorii au fost sortiti esecului inca de la inceput indiferent de abilitatile si talentul lor, care oricum nu mi-au parut iesite din comun.

Acest film este varianta din Anglia rurala a Poltergeist si The Exorcist, dar daca aveti pofta de asa ceva, va reocmand sa vedeti chiar acele filme. Sperieturile sunt maitoate previzibile si fimlul nu iese in evidenta cu nimic. Orice film de duzina cu demoni ati fi vazut, puteti considera ca l-ati vazut si pe acesta. Daca ar trebui sa remarc si ceva pozitiv, as spune ca macar copii actori, care in filmele horror sunt de obicei destul de enervanti, au fost oarecum agreabili aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!