sâmbătă, 26 decembrie 2020

The Son of Bigfoot (2017)

Gen: Animatie, Comedie

Distributie: Cinda Adams, Mari Devon, Kirk Thornton, John Allsopp, George Babbit

Regizor: Jeremy Degruson [a mai regizat: Bigfoot Family(2020), Thunder and the House of Magic(2013)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 47.046.281 $

Nota Gealapa: 6.80

Un adolescent porneste intr-o calatorie pentru a-l gasi pe tatal sau disparut si descopera ca acesta este Bigfoot.

Inainte sa il vad nu auzisem de acest film asa ca nu aveam asteptari prea mari, pentru ca de obicei animatiile bune devin foarte cunoscute. Apoi cand am vazut bugetul folosit am devenit putin mai optimist, dar pe masura ce povestea evolua m-am calmat. Atatia bani ar fi putut fi folositi pentru un scenariu mai putin superficial, cu dialoguri si glume mai bune, dar si in niste animatii mai moderne. Filmul arata mult mai ieftin decat este de fapt. Este un film foarte agreabil pentru copii cu varste fragede, dar nu exista deloc glume pentru adulti, astfel incat  si acestia sa se poata bucura de film impreuna cu cei mici. Povestea este liniara, simpla, superficiala si previzibila.

Nici in spatele personajelor nu regasim vocea vreunui actor de prim rang, dar aceasta nu este neaparat o problema. Ar fi fost un detaliu dragut sa recunosti o voce celebra, iar bani cred ca au fost suficienti pentru a face acest lucru posibil, dar probabil producatorii s-au concentrat pe alte lucruri, numai ca nu imi este clar pe care anume. Actorii care au fost alesi au facut o treaba decenta in a produce cele mai stereotipice voci din desenele animate pentru perosnajele lor, asigurandu-se ca nu avem parte de nimic deosebit nici la acest capitol.

Chiar daca nu sunt cele mai moderne, animatiile arata totusi bine, iar povestea asa simpla cum e, este destul de agreabila, asa cum spuneam, mai ales pentru cei mici. Astfel de filme de animatie au de obicei o lectie pe care vor sa o transmita, iar in acest caz este vorba de valorile familial si cred ca au reusit sa o emita cu succes, pe intelesul publicului tinta. Penru adulti nu este nimic de recomandat aici, dar pentru cei mici cred ca acest film poate fi o experienta foarte placuta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!