duminică, 13 decembrie 2020

Entanglement (2017)

Gen: Comedie, Drama, Romantic

Distributie: Thomas Middletich, Jess Weixler, Diana Bang, Johannah Newmarch, Mackenzie Gray

Regizor: Jason James [a mai regizat: Blueprint to the Heart(2020), That Burning Feeling(2013)]

Premii:
- Feature Film, Writers Guild of Canada, 2018

Nota Gealapa: 5.15
Metascore: 54/100

In timp ce se recupereaza dupa o tentativa de sinucidere, Ben Layton se indragosteste fara sa vrea de o fata care a fost la un pas sa fie devina sora si lucrurile devin ciudate.

Daca scopul acestui film a fost sa induca spectatorilor aceeasi depresie pe care o traieste personajul principal, cred ca in mare masura a reusit. Desi nota pe care o acord filmului este destul de mica, trebuie sa spun ca totusi acesta a fost o surpriza placuta pentru mine, deoarece asteptarile mele erau mult mai joase. Fiind vorba de un film canadian, este mult prea cuminte, mai ales pentru o astfel de intriga care ofera multe posibilitati de a crea povesti interesante. Mi-au placut cele doua glume, dar filmul este atat de simplu incat devine previzibil repede, astfel incat se poate anticipa marea rasturnare de situatie cu vreo 20 de minute inainte sa se intample.

Distributia nu este una foarte atragatoare, dar cred ca actorii au facut o treaba bunicica, avand in vedere materialul de care au dispus. Protagonistul a fost Thomas Middletich, pe care il banuiesc ca este la fel de depresiv si neimplinit si in viata reala, pentru ca a fost mult prea natural in aceasta ipostaza. Pot spune ca cel mai mult mi-a placut Jess Weixler, care a avut cea mai natural interpretare dintre toti si cred eu ca si cel mai solicitant personaj.

Cei care au repulsie pentru megaproductiile de sute de milioane de dolari care pun pe ecran benzile desenate, s-ar putea sa gaseasaca agreabil acest film in care personajele par mai reale, mai ales ca Entanglement asa slab cum este, are ceva al lui si este usor amuzant. E clar ca se adreseaza exclusiv unui public matur, constient de sine si ami ales oamenilor care se stiu putin ciudati. Cei tineri nu vor gasi nimic pentru ei aici. Da, Acst film nu este pentru toata lumea, dar nu e cazul sa inghititi nici bullshitul celor care vor pretinde ca au descoperit ceva genial ce oamenii de rand nu pot pricepe. Nu e cazul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!