sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Tall Girl (2019)

Gen: Comedie

Distributie: Ava Michelle, Griffin Gluck, Sabrina Carpenter, Paris Berelc, Luke Eisner

Regizor: Nzingha Stewart [a mai regiat: Love by the 10th Date(2017), With This Ring(2015)]

Nota Gealapa: 6.10

Jodi, cea mai inalta fata din scoala ei, a fost mereu inconfortabila in pielea ei, dar dupa ani de umilinte si de evitarea atentiei cu orice pret, Jodi decide sa isi regaseasca increderea.

Nu am vazut prea multe filme de anul trecut inca si nici nu am fost inspirat in alegerea lor. Pe de alta parte, nici filmele astea cu probleme existentiale ale liceenilor nu mai sunt ce au fost odata. Tall Girl are destule parti bune, dar fiecare scena amuzanta este complementata de una penibila, fiecare moment emotionant este succedat de unul cringe si tot asa, rezultatul final fiind un film de duzina, aproape mediocru.Din fericire, momentele bune sunt suficient de multe astfel incat filmul sa nu fie plictisitor.

Distributia propune putine nume cat de cat familiare, dar aduna o mana de tineri, dintre care unii destul de talentati, care au oferit prestatii decente, in nota filmului. Nu pot neaparat sa remarc pe cineva, dar parca Griffin Gluck si Sabrina Carpenter au fost ceva mai credibili decat restul colegilor de platou. Din pacate, nici unul dintre cei doi nu a fost protagonistii filmului, iar Ava Michelle, cea care a avut aceasta responsabilitate, nu s-a descurcat foarte bine.

Pe langa foarte mult cringe, filmul a parut si foarte superficial. Relatiile dintre personaje nu au fost dezvoltate suficient si nici una dintre temele abordate nu a fost aprofundata suficient, astfel nici un mesaj pe care incearca filmul sa il transmita nu este credibil si pana la final nu mai exista nici un personaj negativ. Orice puslama prezentata, starneste mai degraba simpatie, nu sentimente negative care sa puna intr-o lumina buna asa zisele lectii de viata care se transmit. Accentul suedez folosit a fost si el penibil. Am mai gasit putina alinare in calitatea imaginii si a sunetului, un lucru cu care Netflix ne-a obisnuit deja. In concluzie, daca sunteti in cautarea unui film despre maturizare, puteti gasi zeci de optiuni mai bune.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!