joi, 2 ianuarie 2020

CSI: Immortality (2015)

Gen: Crima, Drama, Mister

Distributie: Ted Danson, Jorja Fox, Eric Szmanda, Robert David Hall, Wallace Langham

Regizor: Louis Shaw Milito [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 7.75

O explozie in cazinoul ei, o aduce pe Catherine Willows inapoi in Las Vegas, iar cand se descopera ca fapta are legatura cu Lady Heather se alatura investigatiei si Gil Grissom.

Poate asa a fost gandit de la inceput, poate la presiunea publicului, sau poate realizand ei insisi ca finalul CSI: Crime Scene Investigation nu se ridica la inaltimea serialului, producatorii au scos pe piata, la scurt timp dupa ultimul episod, acest film de televiziune care ofera un alt final seriei. Acest mini-proiect este in cea mai mare parte reusit. Finalul este intr-adevar mai bun decat cel initial, chiar daca si acesta este o idee mai slab decat nivelul serialului. In plus, este o reuniune binevenita pentru fanii seriei, in care reapar personaje demult disparute.

Un semi-esec este absenta unor persoanje de o importanta majora in serial, a caror prezenta ar fi fost binevenita. Ma refer aici la Laurence Fishburne si George Eads, ambii foarte apreciati pentru munca rol in serial. In afara de cei doi, restul actorilor importanti sunt prezenti si va fi o placere pentru fanii seriei sa ii revada, chiar daca este o oarecare stangacie intre anumiti actori care nu au mai lucrat impreuna in vreun episod pana acum. Per ansamblu insa, calitatea prestatiilor sunt ca cele cu care am fost obisnuiti pe parcursul a 15 sezoane.

Acest film nu se simte totusi ca un film, nici macar unul de televiziune. Se simte mai degraba ca un episod mai lung din serial, lucru deloc deranjant insa. Trebuie sa va avertizez ca daca sunteti in cautarea unui caz major, acest film nu ofera asa ceva si nici nu cred ca asta a intentionat. Cred ca s-a dorit mai degraba sa se ofere fanilor ocazia de a-si lua la revedere cum trebuie de la personajele pe care le-au indragit, motiv pentru care nu pot recomanda acest film decat fanilor inraiti ai CSI si nu celor volanti care au vazut razlet cateva episoade.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!