duminică, 15 noiembrie 2020

The Harrowing (2017)

Gen: Thriller

Distributie: Matthew Tompkins, Arnold Vosloo, Michael Ironside, Arianne Martin, Damon Carney

Regizor: Jon Keeyes [a mai regizat: Element(2016), Phobia(2013), Doom Room(2013), Fall Down Dead(2007), Living & Dying(2007)]

Nota Gealapa: 2.25

Bantuit de uciderea celui mai bun prieten al sau in timpul unui ritual, un detectiv determinat sa descopere adevarul intra sub acoperira intr-un spital criminalistic unde este conectat la propriul sau iad, unde demonii sai ar putea fi reali.

Doamne, Dumnezeule ce dezastru este acest film. Are la baza o intriga care chiar daca nu este deloc originala, are intotdeauna suficient potential pentru a produce un film cel putin decent, atunci cand este abordata si pusa in scena corespunzator. Lipsa mijloacelor financiare nu poate fi o scuza pentru felul in care arata acest film. Se pot face destule lucruri bune si cu bani putini. Cred ca mai degraba amatorismul si lipsa totala de talent a celor implicati sunt cauzele acestui esec de proportii epice.

Doar daca citesti numele din distributie este clar ca acestea sunt o reteta pentru dezastru. Nici unul dintre ei nu are vreo prestatie demna de tinut minte si experienta pe care au acumulat-o, au dobandit-o aproape exclusiv in astfel de filme patetice. Sarcina de a duce acest film in spate i-a revenit lui Matthew Tompkins si s-a dovedit a fi o palarie mult prea mare pentru el. In apararea lui, acest rol ar fi fost solicitant pentru orice actor, cu atat mai mult pentru unul cu abilitati extrem de limitate cum este Tompkins. Fara ajutor din partea colegilor, a regizorului sau a scenaristilor, acesta a condus aceasta corabie catre esuare, intr-un mod demn de Titanic.

Este filmul perfect pentru cei care vor sa se evidentieze si sa ne spuna ca suntem toti niste prosti si nu intelegem geniul din spatele acestui film care trateaza probleme reale ale societatii sub aceasta masca de horror fantastic si crima, dar adevarul este ca The Harrowing este un haos general scris prost si interpretat si mai prost, cu un ritm prea lent si plictisitor in cea mai mare parte. S-ar putea sa fie mult mai palpitant sa va urmariti bunica tricotand timp de doua ore si e posibil sa primiti mai multe lectii de viata astfel. Este de prisos sa va spun ca este departe de mine gandul de a recomanda cuiva acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!