sâmbătă, 7 noiembrie 2020

River Runs Red (2018)

Gen: Thriller

Distributie: Taye Diggs, John Cusack, George Lopez, Luke Hemsworth, Gianni Capaldi

Regizor: Wes Miller [a mai regizat: Hell on the Border(2019), Atone(2019), Prayer Never Fails(2016), Lily Grace: A Witch Story(2015)]

Incasari: 61.789 $

Premii:
- Festival Award - Best Feature Length Dramatic Film, Downtown Film Festival Los Angeles, 2018
- Festival Award - Best Film, NOIDENTITY International Action Film Festival, 2019
- Festival Award - Best Cinematography, NOIDENTITY International Action Film Festival, 2019

Nota Gealapa: 5.55
Metascore: 26/100

Dupa ce fiul lui este ucis in urma unui control de rutina scapat de sub control, judecatorul de culoare Charles Coleman ia legea in propriile maini, pentru a se asigura ca se face dreptate, dupa ce criminalii fiului sau sunt eliberati.

Unele filme proaste se ascund macar pana la jumatate pana deconspira cat de slabe sunt cu adevarat. Acesta insa, te anunta inca din primele minute ca nu este cazul sa ai asteptari si ca urmeaza sa vezi ceva absolut mediocru. Un film in care ni se spune ca in state e ok daca nu stii limba, poti avea oricum orice job doresti si te poti casatori cu oricine pentru ca partenerul tau, indragostit fiind, te va intelege ca prin minune. Unul din putinele lucruri care mi-a placut la acest film este ca nu ofera lectii de moralitate. Este un film despre razbunare, dar fara lectii morale aparute brusc, ci o vendeta dusa pana la capat.

Acest film ne mai invata cum arata o distributie facuta pe pile au pe spaga, pentru ca altfel nu imi explic cum intr-un film american pot avea roluri cheie actori care nu vorbesc limba sau care nu par capabili de a rosti o replica fara sa isi ia pauze intre cuvinte entru a-si aduce aminte ce trebuie sa spuna. Taye Diggs nu e vreun mare actor, dar l-am vazut producand si prestatii ami reusite, afirmatie valabila si in cazul lui George Lopez. Ca sa va afceti o idee despre cat de slabi sunt actorii in acest film, va pot spune ca cele trei sau patru replici ale lui John Cusack, au fost cele mai reusite momente artistice din acest film, iar daca un Cusack la sfert de pret este apogeul actoricesc al unui film, e clar ca nivelul nu este unul foarte ridicat.

Trailerul este putin inselator si face ca acest film sa para chiar decent, dar nu va lasati pacaliti. Este un film aproape oribil inca din primele scene, cu interpretari jenante si scene de actiune atat de proaste ca aproape devin amuzante. In concluzie, nu cred ca este cazul ca cineva sa isi piarda timpul cu un asemenea experiment esuat. Chiar si 90 de minute in care stai intins in pat si te uiti pe tavan pot fi mai utile si mai productive decat sa vezi acest film.

<iframe width="720" height="395" src="https://www.youtube.com/embed/j0EcWB7m358" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!