marți, 8 ianuarie 2013

The Crypt

Gen: Horror

Distributie: Sarah Oh, Mike Renallo, Cristen Irene, Joanna Ke, Delaina Stevens

Regizor: Craig McMahon (a mai regizat Orville, Sportkill, La Caja, The Ghost of Mickey Bullock)

Nota Gealapa: 4.95

Nici nu ma obosesc sa va spun despre ce e vorba in film. e o poveste de rahat, cusuta cu alta alba si condimentata cu o prestatie execrabila a actorilor si cu niste replici de te doare capul.

Nota este umflata datorita scenelor de nuditate din debutul filmului, care nu au nici o legatura cu nimic. In rest....povestea nu are nici o noima. este prima data cand la un film observ muzica, si asta doar pentru ca este atat de prost pusa pe imagini incat bate la ochi. Avem parte cele mai batute in cap personaje pe crae le-ati vazut si singurul motiv pentru care cineva scapa cu viata este pentru ca si "monstrii" (de fapt niste batranei cu ochi fosforescenti) sunt la fel de idioti.

Poate sunt prea dur...Ce erau sa faca cu bugetul de 1.350.000$? au gasit un beci..l-au inundat  si au mai tras niste scene la cineva acasa si gata filmul. As putea sa scriu pana maine despre scene si replicicare nu au nici un sens dar ce rost ar avea?

Singura parte buna a vizionarii acestui film este ca dupa aceea toate filmele, indiferent de gen, vi se vor parea capodopere cinematografice.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!