vineri, 11 ianuarie 2013

Chronicle

Urasc filmele filmate la persoana I.

Gen: SF

Distributia: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan, Michael Kelly, Ashley Hinshaw

Regizor: Josh Trank (aflat la primul lui film)

Nota Gealapa:6.9

Trei colegi gasesc o mare gaura in pamant si, intocmai ca in filme, intra sa vada ce e acolo. Gasesc un obiect extraterestru care, nu este clar cum, le ofera niste puteri supranaturale care devin din ce in ce mai puternice. Desi la iceput situatia era distractiva, a fost doar o chestiune de timp pana unul dintre ei si-a pierdut mintile.

Acest film este o bomba financiara; a costat 12.000.000$ si a incasat peste 125.000.000. Trebuie sa recunosc ca e unul dintre cele mai bune cu buget redus pe care le-am vazut. In ciuda banilor putini avem parte de cateva efecte speciale interesante.

Din pacate, daca investesti mare parte din putinii bani pe care ii ai in efecte, trebuie sa tai din alta parte. In acest caz, cred ca au taiat de la echipament, pentru ca au decis sa il filmeze la persoana I, lucru care mie personal mi se pare enervant in orice film si care totodata a facut ca filmul sa devina interesant destul de tarziu. Cred ca si ei au fost constienti de acest lucru, astfel explicandu-se absenta genericului de incput.

Daca totusi, trecem cu vederea inceputul greoi, descoperim un film foarte interseant si pe parcursul caruia va veti intreba cu siguranta ce ati face voi daca prin absurd vi s-ar intampla si voua.

S-a intamplat sa las si genericul sa ruleze dupa film, lucru pe care nu il fac de obicei, dar pe care de acum o sa il fac pentru ca descoperi lucruri ciudate se pare. In acest caz, pe fondul sonor oferit de o melodie care are un singur vers (I killed all the rainbows and the species), dupa ce se enumera toata echipa, inclusiv sunetisti si dupa linia de "copyright" care de obicei reprezinta finalul unui generic, apare urmatoarea linie: Waitress ... Vanessa Lee.

Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!