vineri, 4 ianuarie 2013

12 Rounds

La inceput am crezut ca e varza...apoi am crezut ca e bun...dar la sfarsit m-am lamurit ca e mediocru.

Gen: Actiune

Distributie: John Cena, Aidan Gillen, Ashley Scott, Steve Harris, Brian White

Regizor: Renny Harlin (a mai regizat 5 Days of War, Cleaner, The Covenant, Exorcist: The Beginning, Mindhunters)

Nota Gealapa: 6.5

Avem de a face cu un film de actiune clasic si, din pacate, nu foarte original si destul de previzibil.Un politist captureaza un terorist de talie internationala dar pe parcursul urmaririi iubita teroristului moare. Asta sta un an in inchisoare si apoi evadeaza si e dornic de razbunare astfel ca o rapeste pe sotia politistului pe crae il acuza de moartea iubitei lui, si il pune pe acesta sa faca tot felul de lucruri contracronometru pentru a-si salva nevasta.

Pe langa povestea nu foarte originala  mai sunt cateva minusuri pe care le are acest film. In primele 5 minute vezi ca actorul din rolul principal este politis si partenerul lui e negru. Nu ai cum sa nu iti spui: "asta sigur moare". Apoi, in filmul asta protagonistul prefera sa alerge decat sa foloseasca masina si descoperim cu surprindere ca daca sari prin doua-trei curti si stii zona poti sa ajungi mai repede decat masina in diverse locuri. Prestatia actoriceasca a lui John Cena nu este una remarcabila dar acest lucru este de inteles, avand in vedere ca el este de profesie wrstler nu actor. In fine, daca mai adaugam si un personaj negativ care arata ca un angajat al departamentului IT dintr-o multinationala, intelegem de ce filmul un a obtinut o nota mai mare.

Cu toate astea, filmul reuseste sa te tina in priza si are niste efecte speciale reusite. Pe scurt, daca va plac urmaririle de masini, o sa va placa filmul. Daca va place John cena, o sa va placa si filmul. Fetelor, daca va plac putin romantism si putina drama, o sa va placa filmul.


Nu s-a bucurat de incasari foarte mari, chiar avand o gaura de vreo 10.000.000 $, dar cred ca acest lucru se datoreaza si antipatiei de care se "bucura" John Cena in randul barbatilor americani. La asta cred ca s-au gandit si producatorii cand au ales sa lanseze filmul in Australia.

Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!