luni, 28 ianuarie 2013

Iron Sky

Gen: SF, Comedie

Distributia: Julia Dietze, Christopher Kirby, Gotz Otto, Udo Kier, Peta Sergeant

Regizor:  Timo Vuorensola (aflat la primul lung metraj)

Nota Gealapa: 5.75

Acest film ne invata cum sa ne batem joc de 7.000.000 de dolari. Cica Hitler, cand se afla in glorie, a trimis niste oameni pe luna. Astia au facut o baza aici si s-au inmultit. Cand americanii pun si ei piciorul pe luna, dupa multi ani, nazistilor semnalul ca ar cam fi cazul sa invadeze globil pamantesc.....cu dirijabile.....si cu meteoriti aruncati cu prastia.....serios.

In afara de cateva efecte reusite, care au si ridicat nota, in rest aceasta pelicula nu reuseste sa se integreze complet si cu succes in nici un gen: nici SF nici comedie. Actorii joaca execrabil si replicile sunt uneori ridicole. nu pot sa bag mana in foc ca acest lucru este voit. Incasarile de 80.000 de dolari imi dau incredere ca nu sunt singurul care uraste acest film.

Interesant e ca mai mult de 10% din banii necesari pentru realizarea filmului, au venit din donatii de la fani (nu stiu ai cui.....probabil niste nazisti nostalgici). Numele lor apar pe genericul de final. Nu stiu cati dintre ei si-au cerut banii inapoi.

Daca nu ma credeti pe cuvant si va incapatanati sa il vedeti, iata si trailerul:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!