joi, 10 ianuarie 2013

District 9

Daca era un om serios in rolul principal era si mai bine.

Gen: SF, Actiune

Distributia: Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt, John Summer,  William Allen Young

Regizor: Neill Blomkamp (a mai regizat doar cateva scurt metraje)

Nota Gealapa: 7.8

O nava extraterestra esueaza pe Pamant, noi ii primim si incercam sa convietuim cu ei, numai ca obiceiurile lor nu prea se potrivesc cu ale noatsre si se ia decizia izolarii lor.

Ce imi place din prima la acest film, este ca nava extraterestra nu aterizeaza in nici un oras american. Actiunea ne ofera multe schimbari de situatie si ne tine cu sufletul la gura. Efectele sunt foarte bine realizate si toate defectele rasei umane sunt foarte bine scoase in evidenta.

Ca parte negativa, pot sa notez alegerea actorului principal. Acest baietel speriat nu este deloc un erou de actiune. Daca in rolul principal ar fi fost un actor consacrat filmul ar fi primit o nota chiar mai buna. Inca un punct scazut pentru ca toate animalele moarte din film, sunt chiar animale omorate pe bune.



Cred ca si producatorii sunt multumiti de ce a iesit, avand in vedere ca au investit 30.000.000$ si au incasat 115.000.000$. Desi bugetul nu a fost deloc mare, mai ales pentru un SF, si-au permis sa filmeze 6 finaluri din care sa aleaga numai unul.

Limbajul folosit de extraterestri, a fost creat frecand cu mana....un dovleac.

William Allen Long, este singurul actor american din tot filmul si ii multumim lui Dumnezeu pentru asta. Astfel, avem parte de o gura de aer proaspat.

Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!