luni, 7 ianuarie 2013

Miracle at St. Anna

Hai ca n-a fost chiar asa...

Gen: Actiune, Drama, Razboi

Distributie: Derek Luke, Michael Ealy, Laz Alonso, Omar Benson Miller,  Pierfrancesco favino

Regizor: Spike Lee (a mai regizat Red Hook Summer, Inside Man, She Hate Me, 25th Hour, Bamboozled)

Nota Gealapa: 6.8

Un veteran de razboi justifica crima inexpicabila pe care a comis-o, povestind o intamplare din vremea celui de-al doilea razboi mondial.

Un film bunicel, dar care nu primeste o nota mai mare pentru ca regizorii nu s-au hotarat 100% asupra genului de film pe care il doresc. Este si drama, si film de razboi, si actiune, si mister si putina comedie. Parca incearca sa acopere prea multe genuri.

 Principala problema cauzata de acest amestec este faptul ca imediat dupa o scena dramatica reusita, cu o incarcatura emotionala puternica, apare o scena tampita de comedie care te face sa zambesti sau sa razi si apoi te gandesti ca faci ceva gresit pentru ca razi in timp ce aia chiar sunt morti acolo.Poate si de aceea filmul a fost un esec financiar de proportii. S-au cheltuit 45.000.000$ pentru realizarea lui si s-au incasat numai 8.000.000$.

Fiecare ramane cu ce vrea dupa vizionarea acestei pelicule. Unii raman socati asupra modului cum erau tratati negrii in armata americana in acea perioada, altii raman cu "miracolul" i sine iar altii se bucura pur si simplu de actiune. Actorii fac o treaba foarte buna si dau o oarecare credibilitate filmului.

Ca fapt divers, poate va intereseaza sa stiti ca distributia trebuia sa fie putin altfel:
- Wesley Snipes a trebuit sa renunte pentru a-si rezolva problemele cu fiscul
- Naomi Campbell a renuntat din cauza programului incarcat
- Samuel L. Jackson a refuzat oferta pentru a lucra la Lakeview Terrace

Iata si trailerul:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!