luni, 9 ianuarie 2012

Madea Goes to Jail

Gen: Comedie

Distributie: Tyler Perry, Derek Luke, Keshia Knight Pulliam, David Mann;

Regizor: Tyler Perry (a mai regizat o multime de alte filme cu Madea, The Family That Preys, Meet the Browns, What's Done in the Dark, Why Did I Get Married?);

Nota Gealapa: 5.25
Metascore: 50/100

Inteleg ca filmul pe care tocmai l-am vazut face parte dintr-o serie de cateva filme cu Madea, aceasta bunica fioroasa interpretata de un barbat (ceva ca in Norbit doar ca mult mai rau). Urmarindu-l pe acesta, ma consider norocos ca nu am auzit si de celelalte pana azi.

Dupa afis si trailer m-as fi asteptat ca filmul sa fie despre aventurile bunicutei care inspaimanta cartierul, dar aceasta apare doar pasager in prima jumatate a filmului si sporadic in a doua. Mai da un sfat pe aici, mai capaceste pe cineva pe acolo si gata.

In centrul actiunii se afla o poveste siropoasa si deloc credibila de dragoste. O fosta iubita din liceu care isi reface viata, o actuala logodnica dispusa sa faca orice pentru a o alunga pe noua venita, un cel mai bun prieten care intr-un final pune prietenia mai presus decat interesul propriu si ii deschide ochii protagonistului si cam atat. Era sa uit de bunicul negru, care fumeaza marijuana si care este de departe cel mai reusit personaj.

Am mai retinut ca in SUA, in 2009 (anul aparitiei filmului), tariful fetelor de strada era de 50$ pentru un "scurt", ceea ce ma face sa fiu putin mai apropiat de Romania. De asemenea, nu pot sa imi explic cum Dumnezeu a obtinut filmul asta incasari de 41.000.000$ doar in primul weekend, si peste 90.000.000$ in total.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!