duminică, 8 ianuarie 2012

I hope they serve beer in hell

Gen: comedie;

Distributie: Jesse Bradford, Matt Czuchry, Geoff Stults, Keri Lynn Pratt, Marika Dominczyk;

Regizor: Bob Gosse (a mai regizat Julie Johnson, Niagara Niagara, The Last Home Run);

Nota Gealapa: 5.90
Metascore: 26/100

Dintr-o carte foarte amuzanta, cu multe sute de pagini si multe intamplari ce puteau fi puse in scena, regizorul a avut proasta inspiratie sa faca din acest film, inca unul a carui intreaga poveste se bazeaza pe o petrecere a burlacilor, fapt acre alunga din start multi potentiali spectatori deoarece sunt deja o multime de filme foarte bune cu acest subiect.

Trecand peste acest aspect, filmul este, totusi, unul destul de amuzant si cu siguranta o sa va smulga cateva rasete. Jesse Bradford si Matt Czuchry au reusit o interpretare foarte buna, cu cel putin o clasa peste restul distributiei. O sa vedeti cateva scene originale, nemaintalnite in filmele de gen, dar si deja traditionalul bar de streaptease prezent in filmele cu petrecere a burlacilor.

Daca vi se pare la un momentdat ca o scena ar fi putut fi mai reusita daca s-ar fi desfasurat in alt mod, aveti totusi in vedere faptul ca acest film este in intregime bazat pe fapte reale.

Tucker Max, autorul cartii jurnal care sta la baza filmului, a avut grija ca in multe din rolurile mici sau de figuratie sa se afle prietenii sai din viata reala, iar la sfarsit, cavalerul de onoare de la respectiva nunta este chiar el.

In timpul filmarilor, actorii impreuna cu ceilalti care lucrau la film, au pus un pariu, si anume care dintre ei va fi arestat primul. Castigatorul a fost scenaristul si producatorul Nils Parker, care dupa o noapte de betie, a urinat in baraca unui paznic.

Desi gasesc acest film cel putin agreabil, recomand cu incredere cartea care este mult mai buna, mai amanuntita si mult mai amuzanta. Avertizez totusi ca pentru femei aceasta carte s-ar putea sa para misogina si ofensatoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!