miercuri, 26 decembrie 2012

The Pact

Abia astept sa treaca criza si sa inceapa sa apara din nou filme horror reusite. M-am saturat de astea cu buget redus.

Gen: Horror.

Distributie: Caity Lotz, Casper van Dien, Agnes Bruckner, Mark Steger, Haley Hudson.

Regizor:  Nicholas McCarthy (a mai regizat cateva scurt metraje)

Nota Gealapa: 6

Acest film este varianta horror a emisiunii "Surprize, surprize". Actrita principala isi descopera o ruda indepartata, cu ajutorul complicilor, care in cazul de fata sunt spirite, ruda care se dovedeste a fi oaia neagra a familiei si trebuie ascunsa de lume.

De asemenea, puteti face cunostiinta cu cel mai prost personaj negativ din filmele horror: un plangacios, care dupa ce reuseste sa pacaleasca o lume intreaga timp de o viata de om e omorat fara prea mare bataie de cap de o femeie speriata.

Interpretarea actorilor lasa mult de dorit. Nu stiu cat a fost bugetul filmului, dar se observa austeritatea in fiecare scena. De fapt regizorul, care a facut numai scurt metraje pana acum, a facut urmatorul lucru. A luat un buget de scurt metraj, si-a luat filmul scurt cu care a avut cel mai mare succes pana acum (ati ghicit, ii spune The Pact) si l-a lungit pe perioada unui film normal.

In incheiere sa va spun ca mottoul filmului este: The future is in their hands. Daca cineva gaseste legatura dintre acest motto si orice scena din film dau o bere.

Iata si trailerul:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!