miercuri, 26 decembrie 2012

ATM

Gen: Horror, Thriller

Distributie: Brian Geraghty, Alice Eve, Josh Peck.

Regizor: David Brooks (a mai regizat un scurt metraj care se cheama Gone)

Nota Gealapa : 5.15
Metascore: 34/100


Sa vedem.... Un inceput tras de par, o continuare trasa de par si un sfarsit care ar trebui sa dea o logica filmului dar mai rau te incurca.

Pe scurt, doi tipi si o tipa (pe care unul dintre cei doi voia sa o agate) pleaca de la o petrecere si in drum spre casa isi dau seama ca au nevoie sa scoata bani de la bancomat. Desi lucreaza intr-o corporatie, deci intr-un oras mare, gasesc ei cumva cel mai parasit bancomat din oras, intr-o parcare de marimea unui teren de fotbal. Si cum nu era nimeni in parcare si afara era un ger de crapau pietrele se gandesc sa parcheze la ca. 500 de metri de bancomat. Si de aici incepe teroarea. Noroc ca ala rau nu stie sa foloseasca usile si se chinuie sa ii scoata afara folosind diverse metode care mai de care mai complicate.

Inca un film cu buget redus (3.000.000$), dar macar ma simt multumit ca fata de altii care nu au bagat bani si au scos milioane, incasarile la acest film cica ar fi de vreo 2000$. Ceva mai amuzant nu am vazut demult.

Recomand sa vedeti acest film doar impreuna cu iubitele ca sa le impresionati cu ce ati fi facut voi in locul actorilor. Nu tine decat daca iubitele voastre sunt ultra mega fricoase, pentru ca altfel o sa isi dea seama ca daca dau peste un criminal ca cel din film se descurca si singure.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!