sâmbătă, 29 decembrie 2012

The Expendables 2

Un fel de meci de fotbal intre foste glorii.

Gen: Actiune

Distributie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme,  Jet Li, Dolph Lundgren

Regizor: Simon West (a mai regizat Stolen, The Mechanic, Purple Mountain, When a Stranger Calls, Lara Croft: Tomb Raider)

Nota Gealapa: 7.35

Filmul primeste o nota asa mare doar datorita  numeroaselor explozii si scene de lupta si, mai ales, pentru replicile foarte amuzante dintre protagonisti. De exemplu Chuck Norris care spune bancuri cu Chuck Norris, Arnold care spune I'll be back de vreo trei ori si altele.

Pe scurt, actiunea este urmatoarea: echipa lor de mercenari se ciocneste cu alta echipa de mercenari in timpul unei misiuni. Aia rai le omoara un  om si Stallone vrea sa se razbune; in timp ce se razbunau ei de zor se mai intampla sa elibereze jumatate din Albania de un tiran.

Nu va asteptati la cine stie ce interpretare dramatica din partea actorilor, avand in vedere ca avem de a face cu oameni care s-au facut cunoscuti prin modul in care lupta nu pentru cum recita poezii. De mentionat ca e primul film dupa multa vreme, indiferent de gen, in care nu se strecoara nici macar un sarut....ce spun eu sarut...nici macar un pupic pe obraz.

Avand in vedere numarul mare de vedete din distributie, e usor de inteles unde s-au dus majoritatea banilor din bugetul de 92.000.000$, dar nu cred ca le-a parut rau producatorilor, mai ales cand au vazut incasarile de 312.000.000$.

In conluzie, e un film distractiv, care merita vazut macar de dragul vremurilor tecute cand eroii filmelor de actiune nu erau niste baietei sensibili.

Trailerul:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!