marți, 25 decembrie 2012

The Devil Inside (2012)


Gen: Horror

Distributie: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Hemlmuth, Ionut Grama, Susan Crowley.

Regizor: William Brent Bell (a mai regizat Stay Alive, Sparkle and Charm, Wer)

Nota Gealapa: 4.85
Metascore: 18/100

O poveste care are la baza un caz real. Si cam asta e singura parte interesanta din film. Poate sunt eu prea critic...mai este si o contorsionista interesanta pe la jumatatea filmului.

Pe scurt, o fiica isi cauta mama inchisa intr-un spital de nebuni din alta tara (nici eu nu stiu cum pana mea a ajuns acolo) si descopera ca e posedata. Gaseste doi preoti italieni care sa o ajute si, cum toti preotii italieni vorbesc fluent limba engleza, se inteleg perfect.

Un singur lucru imi mai place la filmul asta: la final, ii ia dracu' pe toti....la propriu.

 Sunt convins ca toate criticile din lume ii lasa reci pe producatorii filmului, avand in vedere ca bugetul filmului a fost 1.000.000$ si incasarile la 3 luni dupa lansare erau de cca. 53.000.000$.

Ca fapt divers, avem parte si de un roman care moare in acest film. De altfel tot filmul a fost filmat in Romania. Daca va uitati cu atentie la detalii, puteti observa cum protagonistii calatoresc din SUA in Italia cu un avion mic al companiei Tarom.

Acestea fiind zise, in ciuda notei mici, faptul ca e inspirat dintr-un caz real ii da o nota interesanta si merita vazut daca nu aveti alt film disponibil.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!