duminică, 1 ianuarie 2023

Wolfcop (2014)

Gen: Horror

Distributie: Leo Fafard, Amy Matysio, Sarah Lind, Corinne Conley, Jesse Moss

Regizor: Lowell Dean [a mai regizat: SuperGrid(2018), Another WolfCop(2017), 13 Eerie(2013), I Heart Regina(2010)]

Buget: 750.000 $

Premii:
- Best Horror Feature, Arizona Underground Film Festival, SUA 2014
- International Fantasy Film Special Jury Award, Fantasporto, 2015
- Best Film, Fantasporto, 2015

Nota Gealapa: 5.90

Pe măsură ce încep să aibă loc o serie de evenimente ciudate și violente, un polițist alcoolic își dă seama că a fost transformat în vârcolac ca parte a unui plan mai amplu.

Wolfcop este exemplul clasic de film care incepe promitator, dar care isi pierde identitatea pe parcurs si incearca sa faca mult mai multe lucruri decat ii permite bugetul. Initial a purces pe un drum cu destul umor si autoironie, reusind sa creeze o atmosfera chiar agreabila, numai ca pe parcurs a inceput sa se ia pre ain seros si sa faci in secolul asta un film cu varcolaci care s fie luat in serios trebuie sa ai pe langa foarte multi bani si o poveste foarte solida, ori acest film nu are nici unul din aceste lucruri. Odata cu aceasta transformare, a disparut incet incet si umorul si zambetele au fost inlocuite treptat cu ochi dati peste cap.

Destul de rar un film cu buget redus convinge actori cu adevarat relevanti sa faca parte din distributie, mai ales daca nu este vreun film care sa ii permita vedetei respective sa isi etaleze calitatile si sa aiba o prestatie demonstrativa, iar Wolfcop nu face parte dintre proiectele norocoase, asa ca a trebuit sa se descurce cu ce a putut gasi. Chiar daca nu vedem la lucru nume sonore, actorii au avut prestatii decente, atat cat le-a permis aceasta poveste si nu ei au fost motivul pentru acre acest film nu si-a atins putinul potential pe acre l-a avut.

Chiar daca nu este neaparat un film bun, este totusi unul distractiv si destul de sangeros, care nu emrita cautat in mod deosebit, dar nici ocolit in caz ca va cade in maini. Pana la urma, exact cum se intampla in cazul tuturor filmelor, este o chestie de gust si ceea ce mie mi se pare mediocru, s-ar putea sa fie fix pe gustul altcuiva caruia sa ii lpaca la nebunie si sa ma considere nebun. Eu unul nu vi-l recomand, pentru ca puteti gasi filme mult mai bune, chiar si cu acest subiect demodat si invechit acum, al carui varf de interes a fost prin anii '80-'90.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!