duminică, 29 ianuarie 2023

Today You Die (2005)

Gen: Actiune

Distributie: Steven Seagal, Anthony 'Treach' Criss, Sarah Buxton, Mari Morrow, Nick Mancuso

Regizor: Don E. FauntLeRoy [a mai regizat: A Ring for Christmas(2020), Gates of Darkness(2019), Who Took My Daughter?(2018), SnakeHead Swamp(2014), Bering Sea Beast(2013)]

Nota Gealapa: 4.65

Un fost hoț care încearcă să indrepte caută să se răzbune pe cei care i-au facut o inscenare.

Asteptarile de la un film cu Steven Seagal nu pot fi foarte mari. Acest actor este de mult timp mai mult o mema decat un actor luat in serios. Totusi, din cand in cand, apare cate un proiect decent din partea lui. nu este cazul cu Today You Day, un film pur sii simplu banal, previzibil si care nu reuseste sa creeze tensiune aproape deloc. Pentru un film care se vrea a fi de actiune, este un esec total. Doar o adunatura de stereotiuri puse cap la cap in speranta ca va rezulta o poveste decenta, ceea ce nu se intampla. A rezultat in schimb un film greu de urmarit cap-coada fara sa mai faci si altceva intre timp.

Steven Seagal nu mai este de foarte mult timp un nume care sa atraga nici macar prin partile astea de lume, dar se pare ca nici cand vine vorba de filme de mana a doua nu mai este o prezenta foarte indragita in industrie. Ce asteptari sa am eu de la acest film, cand dupa ce s-au terminat filmarile producatorii l-au dat in judecata pe actorul principal si el la randul lui i-a dat in judecata inapoi. Un scenariu mediocru poate fi ridicat uneori de o distributie solida, care lucreaza bine impreuna, dar in acest proiect nu poate fi vorba de asa ceva. Pare ca nimeni nu si-a dorit sa fie in preajma colegilor de platou. Mari Morrow este o prezenta interesanta in schimb si as fi curios sa o mai vad si in alte filme.

"Am vazut un film cu Steven Seagal' este o descriere scurta si suficienta pentru acest film, dar si pentru toate filmele acestui actor din a doua parte a carierei. Daca spui asta, toti vor sti exact ce film ai vazut: unul cu urme de potential irosit si cu nenumarate impuscaturi in umar. Nu inteleg de ce televiziunile adora pur si simplu filmele lui si ii tin astfel cariera vie, dar in acelasi timp si eu, ca spectator, continui sa le vad, ca si cum ar fi inca o dependenta din viata mea. Aproape de fiecare data regret dupa si imi spun ca e ultimul si de fiecare data cand dau peste inca unul il vad si pe acesta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!