miercuri, 3 martie 2010

Suceava, orasul fara curve


La inceputul saptamanii am fost cu serviciul trei zile in Suceava. Dupa doua zile in care am muncit ca un negru pe plantatie a treia zi a fost zi libera, asa ca am incercat sa imi umplu timpul cum pot.

In acest moment partea feminina a creierului meu (cica toti avem una) a intrat in actiune, altfel nu mi-ar fi trecut prin cap sa merg la "shopping". Dupa vreo doua ore de plimbat prin magazine si aruncat bani pe diverse lucruri de care nu aveam neaparat nevoie, au urmat inca vreo doua ore de biliard cu colegii mei si intr-un final ne-am retras la hotel. In aceasta deplasare am fost impreuna cu inca doi colegi pe care i-am pacalit sa doarma impreuna ca sa ma pot bucura singur de o camera. Alegerea asta a fost foarte inspirata, mai ales ca odata ajuns la hotel in prima zi, am descoperit ca nu imi luasem nimic de imbracat cu care sa stau in camera. Absolut nimic. In aceste trei zile tot timpul petrecut in camera am fost gol ca o gaina dupa ce o jumulesti sa o bagi la ciorba. Am avut timp sa imi admir trupul de Eros. In fine, sa revenim.

Spuneam ca in a treia zi dupa "shopping" si biliard m-am retras in camera de hotel. La un moment dat a intervenit plictiseala. Decizia pe care am luat-o mai spre seara a fost cauzata de urmatorii trei factori: femeile in Suceava sunt foarte frumoase; "amica" mea din acest oras pe care mi-am facut-o intr-o vizita mai veche, nu era in oras si trecuse aproape o saptamana de inactivitate sexuala. Decizia logica si normala: hai la curve. Cum mai aveam ceva bani la mine (luasem mai multi de la firma) am decis ca trebuie sa ma respect cu o escorta de lux. Deschid laptopul si incep sa caut. Incredibil dar adevarat, tot ce am gasit pe net au fost cateva articole despre cum a fost eliminat fenomenul prostitutie in judetul Suceava, si ca se mai gasesc "fetite" doar la mica publicitate in ziarele locale. Cum nu aveam un ziar la indemana si parea ca nu am cum sa gasesc un exemplar care sa vina la hotel, am gasit alta solutie.

Am downloadat mIRC-ul, l-am pornit, am bagat la plezneala canalul #suceava si am descoperit ca exista. M-am apucat sa intreb toti baietii de pe acolo in ce zone ale orasului gasesc acest gen de femei (de o moralitate indoielnica). Daca nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed. Nimeni nu stia. Ce era de facut? Am plecat de nebun sa colind orasul.

Era ora 21.00 si am inceput sa iau la rand toate iesirile din oras. Spre Falticeni nimic. Spre Dorohoi nimic. Spre Radauti nimic. Spre Botosani nimic. Spre Vatra Dornei nimic. Sub pod nimic. Inca odata spre Falticeni nimic. M-am intors resemnat la hotel si am tras rapid concluzia ca Suceava este ori un oras de virgine ori un oras de nimfomane care o fac doar din placere. Ambele teorii mi-au fost infirmate a doua zi cand am plecat spre casa. La iesirea spre Falticeni erau patru exponate dornice de experiente erotice la marginea drumului, dintre care doua chiar erau suspect de "bune". Eram inca prea indispus din seara precedenta asa ca nu am oprit. Oricum balanta femei - prostituate nu este deloc echilibrata cum trebuie in acest oras si cele patru "Eva Braun" vazute de mine ar trebui declarate exemplare pe cale de disparitie. Politia ar trebui sa le protejeze nu sa le amendeze.

Am ajuns in Bucuresti, mi-am imprastiat colegii si m-am oprit direct la una din cunostiintele mele din bransa de aici din Bucuresti si am eliberat astfel tensiunile acumulate.

PS: nici in Suceava nu prea s-a inventat asfaltul; daca te abati de la durmurile principale iti trebuie tractor.

PS 2: banuiesc ca nu toti cei care vin aici sunt interesati de sex (nu imi explic de ce), asa ca va mai spun ca gasiti in Suceava si "cetatea de scaun"; e destul de interesanta (pentru a o vedea faceti click pe imagina de la inceputul articolului);

6 comentarii:

  1. SALUTARE!In zona tre sa cunosti iar daca vrei femei vorbeste cu taximetristi,te indruma ei pentru ceva lei.un baiat de bucuresti sa nu stie un asemenea detaliu:))

    Esti amuzant.Pe la ora 21 mergi la cetate sa vezi ce frumos se aude .Ahhhhh etc.........

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pt ....monolog!!!!cat despre curve!!??....uita-te in jur!!

    RăspundețiȘtergere
  3. te mai asteptam prin Suceava :> . cat despre curve , idem cu Anonim .. uita-te in jur !

    RăspundețiȘtergere
  4. Da chiar fain textul imi place,orcum si noi din Suceava daca mergem pe undeva in deplasare tr sa stim si noi zonele,nah doar trebe si ceva distractie. Orce tanar cauta asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand mai treci prin suceava, suna la 0755333246 si zi ca ai nevoie de un parfum de dama, iti garantez ca nu ai sa pleci "indispus" .

    RăspundețiȘtergere

NetFlash.ro la indemana ta!