joi, 4 ianuarie 2024

Premature (2014)

Gen: Comedie

Distributie: John Karna, Caroline Traywick, Kate Kneeland, Steve Coulter, Zoe Myers

Regizor: Dan Beers [aflat la primul sau lungmetraj]

Buget: 1.000.000 $
Incasari: 415.863 $

Nota Gealapa: 5.85/10
Metascore: 34/100

Un elev in ultimul an de liceu trebuie sa retraiasca experienta pierderii virginitatii din nou si din nou, pana o face cum trebuie si cu persoana potrivita.

Privind obiectiv, Premature nu e cine stie ce film. Nu da pe din afara de originalitate, nu are la baza vreun scenariu genial si nici nu este un film scump care sa isi mascheze lipsurile prin detalii tehnice de senztie. Din multitudinea de glume cu care arunca spre ecran insa, un numar nesperat de mare sunt si reusite, iar natura acestora au facut ca acest film sa se inscrie cu succes pe lista mea d eplaceri vinovate. M-am distrat urmarindu-l si l-as revedea oricand.

Distributia este si ea pe masura bugetului si a calitatii povestii. Este compusa aproape exclusiv din actori tineri, fara vreo cariera remarcabila in spate, dar dornici sa se afirme si sa isi faca un nume. Doar o mana de figuri vag recognoscibile, dar care au oferit interpretari decente si care au ajutat din plin filmul facand personajele foarte credibile. Nu stiu daca prestatiile de aici i-au ajutat neaparat insa si vor fi rampa de lansare pe care o cauta, mai ales ca nu au existat neaparat conditiile favorabile pentru ca cineva sa se remarce.

Dialogurile au fost destul de picante si scenariul a pus personajele in multe situatii interesante, acre au rezultat in scene foarte amuzante care m-au facut adesea sa rad din plin. Povestea in sine este destul de superficiala si nu i se da o bruma de logica nici macar la final, dar este ceva ce s epoate trece cu vederea la un asemenea film. Un film care se bazeaza aproape in intregime pe ejaculari precoce adolescentine este cumva de cea mai joasa speta si ma simt vinovat ca m-am distrat asa tare, dar o placere vinovata e o placere vinovata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!