joi, 1 decembrie 2022

Dark Haul (2014)

Gen: Actiune, Horror

Distributie: Tom Sizemore, Evalena Marie, Rick Ravanello, Anthony Del Negro, Adrienne LaValley

Regizor: Colin Theys [a mai regizat: A Predators Returns(2021), A Predator's Obsession(2020), Rediscovering Christmas(2019), A Very Nutty Christmas(2018), Christmas at Pemberley Manor(2018)]

Nota Gealapa: 2.05

Un monstru dintr-o profeție antică prinde viață din întuneric. Serviciul Secret este unica speranță de lupta impotriva Apocalipsei.

A trecut ceva timp de cand nu mi-a mai cazut in maini genul asta de film care se straduieste parca sa cuprinda toate greselile, sterotipurile si contraindicatiile din industrie. Pentru ca sunt barbat, pot spune ca acest film pentru mine a fost ca o femeie androfoba care nu a facut nici un efort sa isi ascunda intentiile de a-mi produce un disconfort cat mai mare.Arata stangaci de la inceput pana la sfarsit si este un exemplu clasic de film care incearca in zadar sa obtina cu bani putini ce altii reusesc cu greu folisndu-se de bugete uriase. Nici un efect vizual nu este credibil si nici o situatie din film nu este surprinzatoare, rezultatul fiind o plictiseala generala.

Singurul nume cat de cat recognoscibil este Tom Sizemore, care imi este cvasifamiliar tot din filme de mana a doua, dar si prestatia lui este la fel de slaba ca a colegilor sai de platou total anonimi. E drept ca scenariul a fost absolut deplorabil si nimeni nu ar fi reusit sa produca o interpretare decenta intr-un asemenea context, dar nu am vazut nici o urma de chimie intre oricare din membrii distributiei si nici macar un licar de speranta in ochii vreunuia dintre ei ca ar putea face ceva, nu numai in acest film ci si in viitorul lor. Am vazut un grup de oameni demoralizati, acre pareau ca se afla acolo doar prentru ca sunt stransi cu usa de facturile care se aduna.

Intriga a oferit o idee cat de cat originala si a avut putin potential de a puncta macar prin acest detaliu, dar putinele aspecte pozitive sunt ingropate atat de adanc intr-o gramada de rahat incat abia mai sunt sesizabile si cu siguranta nu pot ajuta deloc filmul. Nu cred ca altcineva in afara de vreun membru al familiei cuiva implicat in vreun fel in acest film, ar putea sa stea cu o fata serioasa si sa spuna ca Dark Haul este un film bun. Sunt filme romanesti comandate de Ceausescu mai bune si mai palpitante decat acesta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!