sâmbătă, 17 octombrie 2020

Manuale d'amore 2 (Capitoli successivi) (2007)

Gen: Comedie, Dragoste

Distributie: Carlo Verdone, Monica Bellucci, Riccardo Scamarcio, Fabio Volo, Sergio Rubini

Regizor: Giovanni Veronesi [a mai regizat: The King's Musketeers(2018), No COuntry for Young Men(2017), A Woman as a Friend(2014), The Fifth Wheel(2013), Manuale d'am3re(2011)]

Incasari: 27.833.482 $

Nota Gealapa: 6.30

Patru povesti. Nicola, paralizat dupa un accident de masina, se indragosteste de fizioterapeuta lui, Lucia. Franco si Manuela, un cuplu tanar care nu poate avea copii, zboara la Barcelona pentru un tratament de fertilitate. Filippo si Fosco, doi gay, decid sa se casatoreasca. Ernesto, un ospatar intr-un restaurant important, are o aventura cu Cecilia, o spanioloaica proaspat angajata la bucatarie.

Am vazut acest film acum o saptamana si tot nu am o idee de Doamne-ajuta despre ce sa spun despre el. Atat de putin remarcabil este. Este un film banal, nu foarte original, cu cateva scene cat de cat amuzante, putina drama si care prezinta cateva pvesti relativ interesante. Este putin mai slab decat predecesorul sau, care nici el nu a fost vreo capodopera. Daca se continua acest tren si in al treilea film al seriei, ma asteapta o experienta neplacuta atunci cand o sa il vad. Nu pot sa spun ca m-am plictisit, dar pe intreaga durata a filmului am avut senzatia ca lipseste ceva.

Distributia nu a fost rea deloc. O parte din actorii din primul film au avut roluri si aici si in plus, a fost asigurat un plus de senzualitate si frumusete cu Monica Bellucci. Aceasta nu a avut vreo interpretare iesita din comun, de altfel foarte rar are astfel de interpretari, dar magetismul ei asigura un interes crescut cel putin din partea masculina a publicului. Per total insa, interpretarile au fost si ele in nota generala de mediocritate a filmului. Nimic de remarcat si nimic de hulit; pur si simplu nimic care sa iasa din banal.

De obicei sunt nerabdator sa recomand filme care provin din alte locuri decat Hollywood, dar de aceasta data nu este nimic de recomandat. Va sigur ca nu pierdeti nimic daca treceti peste acest film. Nu cred ca primul film al acestei serii a fost atat de apreciat de cineva incat sa simta neaparat nevoia sa vada si continuarea. Cred ca acest film va cadea, daca nu a cazut deja, in uitare.

<iframe width="720" height="395" src="https://www.youtube.com/embed/oFwYwC94wfQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!