sâmbătă, 3 septembrie 2016

Deliver Us from Evil (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Eric Bana, Edgar Ramirez, Olivia Munn, Chris Coy, Sean Harris

Regizor: Scott Derrickson [a mai regizat: Sinister(2012), The Day the Earth Stood Still(2008), The Exorcism of Emily Rose(2005), Hellraiser: Inferno(2000)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 177.000.000 $

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 40/100

Ofiterul de politie Ralph Sarchie investigheaza o serie de crime. Isi uneste puterile cu un preot neconventional, specializat in exorcizari, pentru a combate posedarile demonice care terorizeaza orasul.

 Nu am avut asteptari de la acest film, dar acestea au aparut pe parcurs, in urma unei prime jumatati de film extrem de reusite care a crescut in permanenta tensiunea catre un deznodamant impresionant. Din pacate, acesta nu a fost la inaltimea a ceea ce s-a intamplat pana atunci. De la jumatate filmul o ia pe o panta descendenta.Per total este un film bunicel, departe de a fi un horror adevarat, dar cu destule scene interesante. Daca pana acum nu credeati in posesii, acest film nu va va schimba parerea.

Distributia nu este cine stie ce. Singurul nume mai cunoscute sunte Eric Bana si Olivia Munn, ambii cu intregi cariere in care nu au facut altceva decat sa se chinuie sa ajunga cu adevarat nume relevante, dar nereusind acest lucru cu adevarat pana acum. Prestatiile lor sunt decente si nu aduc nici servicii si nici deservicii filmului.

La capitolul exorcizari, caci cu asta se ocupa filmul, am vazut unele ami reusit in filme mult mai obscure. Distractia din acest film este asigurata de anticiparea permenenta din prima jumatate a filmului cand abia astepti sa vezi ce urmeaza. din pacate, spre final ai o senzatie de deja-vu, pentru ca dispare aproape integral originalitatea. Practic, idei originale au fost rastignite pe altarul conventionalului predictibil.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!