joi, 29 septembrie 2016

Crank (2006)

Gen: Actiune

Distributie: Jason Statham, Amy Smart, Carlos Sanz, Jose Pablo Cantillo, Efren Ramirez

Regizor: Mark Neveldine [a mai regizat: The Vatican Tapes(2015), Ghost Rider: Spirit of Vengeance(2011), Gamer(2009)]

Buget: 12.000.000 $
Incasari: 30.000.000 $

Premii:
- Most Offensive Male Character (Jason Statham), Women Film Critics Circle Awards, 2006
- Best Specialty Stunt, World Stunt Awards, 2007

Nota Gealapa: 7.35
Metascore: 57/100

Asasinul platit Chev Chelios afla ca un rival i-a injectat o otrava care il va omori daca ii scade pulsul.

Acest film este adrenalina pura; actiune non-stop. Incepe in forta, fara sa explice prea multe lucruri, daca te prinzi tu pe pracurs bine, daca nu, nu, iar pana la final doar viteza, cascadorii, efecte speciale , sange si sex. In ciuda unei intirgi originale, dar puerila si superificala, filmul reuseste sa fie captivant, palpitant si chiar amuzant. Nu exista nici un fel de profunzime, dar nici nu era necesara.

Nici ca se putea gasi un protagonist mai bun pentru un asemenea film, decat Jason Statham. Este genul acela de rol din zona lui de confort. Si prestatia lui a fost una tipica, adica decenta, fara sa impresioneze sau sa deranjeze si facandu-si singur cascadoriile. Restul numelor din distributie nici nu ami conteaza pentru ca aparitiile lor au fost pasagere.

Este un film distractiv care o sa va tina pulsul ridicat in permanenta. Aproape ca nu s-a simtit mana unui regizor debutant total, care a avut pe mana un buget mic pentru un asemenea film. Tocmai de aceea, majoritatea efectelor sunt explozii si masini rasturnate, dar toate aceste cascadorii au fost executate foarte bine. E un film perfect pentur o seara cu baietii. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!