luni, 21 octombrie 2013

Subway Gara de Nord

Personal: 7.5
Curatenie: 8.5
Locatie: 7.5
Preturi: 6.5
Calitate: 8
Parcare: 4
Nota Gealapa: 7

O sa va prezint in cele ce urmeaza parerea mea despre restaurantul Subway din gara de Nord. Puteti gasi aici o gama variata de sandwichuri, meniuri de mic dejun si celebrul cookie.

Este situat pe culoarul central al garii, pe linie cu  toate celelalte restaurante din gara.  Datorita faptului ca este in gara aveti toate sansele, daca stati pe terasa, sa fiti deranjat de cate un indian local, mai mic sau mai mare, care sa va ceara diverse. Partea buna este ca daca angajatii ii vad, vin si ii gonesc pe musafirii nepoftiti.

Ca tot am adus vorba de angajati, pot sa va spun ca unii dintre ei sunt foarte amabili si dornici sa va serveasca, altii sunt crispati si le tremura mana pe ingrediente.

La capitolul curatenie, localul este impecabil si singurul motiv pentru care este posibil sa gasiti mizerie pe undeva se datoreaza tot zonei in care este restaurantul. Personalul este insa destul de vigilent si cum vad o pata pe podea sau o masa murdara apare imediat o persoana cu mopul in mana.

Produsele, desi de nisa, sunt foarte gustoase, mai ales daca stiti sa va alegeti sosurile potrivite. Va dau un pont. Dupa ce vi se face sandwichul si vi se pun sosurile, baiatul care va serveste va intreaba daca doriti sare, piper, sau oregano. Ce nu o sa va spuna niciodata este ca exista si o a patra varianta: parmezanul. Motivul pentru care nu vi-l recomanda este costul destul de ridicat al acestui produs. Al doilea pont pe care vi-l ofer: aveti dreptul sa faceti refill la bauturile de la dozator. Ei nu va vor spune asta niciodata din proprie initiativa, dar daca ii intrebati nu va ascund acest lucru. Motivul este acelasi: reducerea costurilor.

Acestea fiind zise, calitatea ridicata a ingredientelor si a produsului finit se regaseste din pacate si in preturi, care sunt un pic maricele pentru ce primesti.

La ultimul capitol, cel referitor la parcare, pot sa va spun ca aceasta exista una in fata restaurantului dar se plateste. In timpul zilei platiti 1.5 lei/ora ca in orice alta parcare din oras, iar dupa ora 17:00 platiti cat considerati dvs. parcagiilor amatori, de asemenea ca orice alta parcare din oras.

Pofta buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!