luni, 21 octombrie 2013

Hotel Belvedere Cluj

Clasificare: ***
Personal hotel: 6.5
Curatenie:8.5
Confort: 7
Dotari: 6.5
Parcare: 9
Restaurant: 7.5
Nota Gealapa: 7.5

Hotelul este amplasat destul de aproape de centrul orasului, pe un deal, ceea ce va ofera o priveliste draguta, daca aveti norocul sa nimeriti intr-o camera orientata in directia potrivita. In acelasi timp daca aveti de gand sa plecati la o plimbare mai lunga la pas, drumul de intoarcere va fi putin obositor, pentru aveti destul de mult de urcat.

Personalul nu este nepoliticos, dar nici nu se evidentiaza prin amabilitate excesiva. Singurul zambet pe care l-am observat a fost cel al receptionerei si doar in momentul in care m-am cazat. Cameristele isi fac treaba bine, neavand ce sa reprosez la capitolul curatenia camerei. Desi a fost renovat destul de recent, inca nu scapa de aspectul de hotel comunist. Tind sa cred ca mobilierul nu este unul nou, ci cel vechi care a suferit un tratament de intinerire. Mocheta, scaunele, baia, unde avem parte de o cada si o perdea destul de trista, toate amintesc de epoca trecuta. Nici la capitolul dotari nu pot sa spun ca ai parte de ceva iesit din comun. Un minibar nici prea prea nici foarte foarte, televizoarele destul de invechite, paturile si scaunele sunt si ele "retro", dar macar nu scartaie si nici nu dau vreun alt semn de slabiciune. Pot mentiona ca un plus, accesul gratuit la piscina.

Parcarea este destul de mare, asa ca din acest punct de vedere nu sunt reprosuri. Restaurantul este si el in ton cu aspectul invechit din restul hotelului. Nu am mancat decat micul dejun, dar pot sa spun ca nota maricica pe care am dat-o la acest capitol se datoreaza diversitatii nu neaparat calitatii produselor si preparatelor, care se incadreaza intr-o nota de banalitate..

La rubrica "si altele", mentionez ca internetul wireless functioneaza binisor, cele trei lifturi sunt destul de mici si vocea care se aude atunci cand ajungi la etajul dorit este mai enervanta decat vocea feminina de la gps-uri si, in ultima vreme, poti citi pe materialele din camera ca in anumite intervale orare au loc anumite evenimente la piscina, interzise minorilor. Data viitoare o sa imi satisfac si curiozitatea asta.

Iata cateva imagini, conforme cu realitatea:





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!