luni, 28 octombrie 2013

Les arbitres

Poate la ei, ca la noi nu e chiar asa.

Gen: Documentar

Distributie: Howard Webb, Manuel Mejuto Gonzalez, Roberto Rosetti

Regizor: Yves Hinant (aflat la debut)

Buget: -
Incasari:-

Nota Gealapa: 7.35
Loc in clasamentul Gealapa: 9 (din 35 de filme)

Cunoscut si ca Kill the referee, acest documentar ne pemite sa tragem putin cu ochiul in lumea celor mai buni arbitri de fotbal din lume. Este un film si amuzant si serios in acelasi timp. Puteti urmari evolutia a trei dintre acestia pe parcursul unui campionat european, felul cum sunt delegati, cum sunt afectati de deciziile din timpul unui meci, cum traiesc familiile lor meciurile si discutiile dintre ei din timpul meicurilor.

Trebuie sa recunosc ca acest film a fost o surpriza placuta pentru mine. Am descoperit ca nu este usor din punct de vedere psihologic sa duci la capat un meci de fotbal in care sunt ambitii mari de ambele parti si am putut vedea ca si in timpul meciurilor sunt pur si simplu niste oameni normali care fac glume, injura sau isi fac planuri de iesit la bere dupa meci.

In acelasi timp nu pot decat sa ma indoiesc ca si ai nostri trateaza meciurile si echipele cu acelasi respect si sunt convins ca discutiile dintre ei sunt putin diferite. Prea mult nu sunt de spus. Tot ce pot sa garantez este ca daca sunteti pasionati de fotbal acest film o sa va placa cu siguranta si o sa va faca sa ii priviti putin altfel pe arbitrii straini, dar nu o sa va scape de sila pe care v-o provoaca ai nostri, ba chiar o sa o amplifice.

Iata si trailerul:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!