vineri, 8 martie 2013

The Hunger Games

Asa reactioneaza oamenii la foame....

Gen: Actiune

Distributia: Stanley Tucci, Wes Bentley, Jennifer Lawrence, Willow Shields, Liam Hemsworth

Regizor: Gary Ross (a mai regizat Seabiscuit, Pleasantville)

Buget: 78.000.000$
Incasari: 408.000.000 $

Nota Gealapa: 7.35

Actiunea o cunoasteti din alte cateva filme, unele chiar bunicele. O mana de oameni, izolati, ultimul crae ramane in viata castiga. Ce face acest film diferit? Putina tehnologie si "finisajele".

Sfarsitul ar fi putut fi mai exploziv si actorii ar fi putut fi o idee mai credibili. Filmul are cateva momente cand repeta imagini de la inceputul acestuia, intreruperi total inutile. Creeaza impresia de film psihologic "for dummies".

Desi nu il pot cataloga decat ca fiind un film "corect", aceatsa pelicula a avut incasari astronomice si a doborat un record de bilete vandute intr-o singura zi, detinut pana acel moment de The Twilight Saga: Eclipse. Este primul film care nu a fost produs de cele 6 mari studiouri (Fox, Disney, Paramount, WB, Columbia or Universal) care incaseaza peste 400 mil. de dolari.

Ca sa inchei intr-o nota batraneasca, trebuie sa spun ca ma ingrijoreaza faptul ca tinerii de azi nu au parte de filme memorabile, filmate in timpul lor si nici tinerii actori nu mai sunt de acelasi nivel ca cei care i-au precedat.

In ciuda a ceea ce am zis mai sus, tehnologia il ajuta si il urca pe locul 8 in topul Gealapa (din 29 de filme deocamdata). Iata si trailerul:


Un comentariu:

  1. Pare interesant filmul. Cred ca o sa incerc si eu sa ma uit la el :D Imi plac filmele de genu' :D

    RăspundețiȘtergere

NetFlash.ro la indemana ta!