luni, 4 martie 2013

Street Kings

Oldie but goldie!

Gen: Actiune

Distributia:  Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Chris Evans, Cedric the Entertainer

Regizor: David Ayer (a mai regizat End of Watch, Harsh Times)

Buget: 20.000.000$
Incasari: 26.000.000$

Nota Gealapa: 7.2

Dupa ce am vazut destule filme noi mediocre in ultima vreme, simteam nevoia de o gura de aer proaspat si putin retro. Asa am ajuns la Street Kings. Daca trecem cu vederea inceputul foarte slab al filmului ne bucuram de o poveste complexa si interesanta si avem parte de cateva scene de actiune pura.

De ce spun ca inceputul este varza? Sa va explic....Keanu Reeves dupa ce urmareste niste chinezi pana acasa, intra peste ei sa ii casapeasca. Sparge usa cu piciorul si...ce sa vezi? Unul dintre asiatici numara teancuri de bani la un birou care se afla, in mod convenabil, fix in fata usii. Apoi sparge si usa de la baie unde alt chinez facea integrame sau sudoku linistit, ignorand total focurile de arma care s-au auzit din camera alaturata. Al treilea, apare la momentul oportun in raza de actiune a eroului nostru purtand o masca de Zorro, fara nici un motiv.

In afara de aceasta scurta scena, milionaele de dolari au fost bine investite. Daca va plac impuscaturile si romanele politiste este exact filmul pe care il cautati. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!