duminică, 31 martie 2013

The Adjustment Bureau

Doi oameni hotarati pot invinge intreaga "armata a raiului".

Gen: Thriller, SF

Distributia: Matt Damon, Emily Blunt, Michael Kelly, Anthony Mackie, John Slattery

Regizor: George Nolfi (aflat la primul lung-metraj)

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 62.000.000 $

Nota Gealapa: 7.4

O poveste clasica, in care dragostea invinge tot, chiar si vointa lui Dumnezeu, de data asta.  Ipotetic vorbind, daca asa ceva s-ar intampla in realitate, mi se pare o metoda sigura sa iti asiguri, dupa moarte, un loc la caldurica, undeva la demisol.

Oricum ar fi, trebuie mentionat ca Emily Blunt este incredibil de sexy in acest film. Matt Damon este si in nota lui obisnuita si va provoca cateva suspine si priviri pline de repros din partea femeilor catre partenerii lor.

Ma simt putin pacalit de trailerul filmului, care da de inteles ca urmeaza sa vizionezi un thriller nebun despre un om care nu vrea sa renunte la ideea liberului arbitru, si ca ia in piept lumea si cerul pentru ideile sale dar, din pacate, e mult mai putin de atat. Unele pasaje din film iti dau sperante ca din acel moment lucrurile vor fi mai palpitante dar sunt doar amagiri desarte.

Chiar si asa, ideea in sine a filmului, il face foarte agreabil si intra in topul Gealapa direct pe locul 7 (din 31). Iata si trailerul (mincinos):


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!