duminică, 5 februarie 2012

Micii de la Dedulesti


Personal: 6;
Curatenie: 6;
Locatie: 5;
Preturi: 6;
Calitate: 8;
Parcare 6;

Nota Gealapa: 6.2.

Sunt cunoscuti si ca "micii de pe Dealu' negru". Vorbim despre o mana de localuri amplasate unul langa altul, la marginea localitaii Dedulesti-Varzaru, intre Pitesti si Ramnicu Valcea. O sa tratez toate aceste "restaurante" de aici ca pe unul singur, pentru ca sunt toate absolut la fel.

La capitolul personal trebuie sa fim indulgenti si sa avem in vedere ca angajatii nu sunt unii cu pregatire de specialitate, ci oameni de-ai locului. Acestea fiind zise, de cum ai iesit din masina esti abordat ca la piata cu oferte care mai de care. Sunt foarte amabili pana cand ai plasat comanda, apoi....cum ti-o fi norocul. Mancarea poate veni instantaneu sau peste 30 de minute. Nebeneficiind de o pregatire de vreun fel ,vigilenta le poate fi inselata si poti pleca fara sa platesti. Mie mi-a iesit odata desi nu am intentionat, ci pur si simplu am asteptat mult prea mult sa vina sa imi ia banii si la un momentdat m-am saturat si am plecat pur si simplu. Acest lucru a fost posibil pentru ca am mancat si altceva in afara de ce se pregateste afara pe gratar; pentru acele produse banii ti se iau imediat cum ti se aduce comanda.

Inauntrul localurilor si la toalete este relativ curat. Mesele sunt sterse la repezeala dupa ficare client, dar intentia conteaza. La terasa insa, lucrurile stau putin mai rau si este posibil sa te trezesti in mijlocul mesei cu cate un caine de prin zona, cu cate o ghicioare care este adevarata si unica practicanta a magiei albe sau cu cate un "surdo-mut" care isi vinde produsele.

"Designul" acestor puncte de lucru este unul pur si simplu chicios. In interiorul unora dintre ele mai puteti gasi si gherete la care se vand cd-uri si casete si de la care rasuna cele mai noi hituri tiganesti autohtone. Cu siguranta aspectul cladirilor nu este motivul pentru care acestea sunt mereu pline.

Motivul pentru acest flux de clienti este calitatea mancarurilor. Desi ofera o gama larga de preparate, toate gustoase, de la supe si ciorbe pana la diverse preparate pe gratar, lumea vine aici in special pentru celebrii mici. Aestia sunt cei mai mari mici din toata tara si sunt intr-adevar foarte gustosi. Preturile sunt, intr-adevar, cam mari pentru conditiile oferite dar nu aveau cum sa nu profite de amplasament si de faima locului.

Desi nu exista o parcare amenajata decat pentru tiruri, puteti gasi lejer un loc de parcare la marginea drumului, pe ambele sensuri de mers. Chiar daca acestea se regasesc chiar in vecinatatea semnului de "oprire interzisa", puteti sta linisitit pentru ca nu o sa va ridice nimeni masina. Toata lumea, inclusiv politia, s-a obisnuit ca pe acest mic tronson de drum o banda este ocupata de masinile parcate.

Locul este plin de caini vagabonzi, dar, in locurile unde se servesc mici, acesta este un semn bun nu? In concluzie, acest loc este unul potrivit pentru un popas unde sa va mai odihniti picioarele si sa va potoliti foamea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!