luni, 6 mai 2013

Choke


Gen: Comedie, Drama

Distributie: Sam Rockwell, Clark Gregg, Kathryn Alexander, Kate Blumberg, Jonah Bobo

Regizor: Clark Gregg (a mai regizat: Trust Me)

Buget: 3.000.000 $
Incasari: 2.900.000 $

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 47/100

Se vede saracia acestui film in fiecare cadru. Cum poti sa faci un film cu bani putini sa se bucure totusi de un oarecare succes? Incerci sa sochezi. Astfel ca aceasta pelicula ne propune mult sex si cateva minti bolnave. Nu prea le-a iesit. Acest film este practic varianta ecranizata si mult mai putin amuzanta a serialului Californication.

Filmarile au durat numai 3 saptamani. Regizorul i-a oferit sotiei sale rolul unei dintre femeile care face sex intr-un avion, dar aceasta a refuzat. Stia ea ce stia.

Doi prieteni buni, amandoi ratati, membri ai unui grup unde se trateaza dependenta de sex, unul dintre ei se indragosteste de o stripteuza iar celalalt incearca sa afle de la mama lui care e pe moarte si acre este nebuna, sine ii este tata. Pe parcurs se indragosteste si tocmai el care nu rata nimic si facea sex si cu o vaca daca avea un uger misto, se vede practic impotent in fata iubirii vietii lui.

Pentru detalii si povestile adiacente va invit sa urmariti filmul. De la mine primeste nota 6.7 si intra in topul meu direct pe locul 19 (din 32 de filme).





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!