luni, 18 februarie 2013

Red Tails

Gen: Actiune, Razboi

Distributia: Terrence Howard, Cuba Gooding Jr., Nate Parker, David Oyelowo, Tristan Wilds

Regizor: Anthony Hemingway (aflat la primul lung metraj)

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 46/100

Un film clasic de actiune. Acest film nu este deosebit, pentru ca face greseaa pe care o fac majoritatea filmelor care incearca sa prezinte discriminarea oamenilor de culoare din America: nu scoate in evidenta faptul ca toti sunt egali ci ca negrii sunt de fapt mult mai buni, mai frumosi, mai talentati si mai capabili decat albii. Daca am da crezare acestui film, daca nu existau negrii in armata americana, Hitler nu ar fi fost invins niciodata.

Inca un lucru care ne invata acest film este ca albii mor de la primul glont, in timp ce negrii, dupa ce sunt ciuruiti de proiectile de avion, mai apuca sa isi ia la revedere de la cei dragi.

In rest, razboi, cadre la inaltime (la propriu si la figurat), sange si explozii dar toate astea nu justifica cei 58.000.000 de dolari investiti.

Daca sunteti in cautarea unui film care sa prezinte adevaruri istorice atunci treceti mai departe. In schimb, daca va coafeaza niste impuscaturi, putina comedie si niste nazisti morti nu va veti plictisi vizionand Red Tails.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!