joi, 3 martie 2011

Panaceu universal


Fiind un microbist infocat, nu puteam sa ratez primul meci din acest an al echipei favorite, asa ca m-am prezentat, ca de obicei, cu o ora inainte de meci la satdionul Giulesti. Meciul urma sa se dispute pe o ninsoare torentiala si pe un ger din cauza caruia la un momentdat nu imi mai simteam picioarele.

Pentru ca in ultimele zile ninsese destul de mult, scaunele de pe stadion erau acoperite de zapada si foarte alunecoase. Din acest motiv a fost doar o chestiune de timp pana s-a intamplat ca un tip sa alunece si sa cada destul de urat, ramanand inconstient.

Cei din jurul lui au inceput sa strige disperati la medicii ambulantei, aflati pe pista stadionului. A durat rveo doua minute pana i-a bagat cineva in seama si inca 7-8 pana un medic a ajuns in peluza. Intre timp, cel care cazuse redevenise constient desi se clatina serios si nu putea sa stea in picioare.

Medicul s-a interesat despre ce s-a intamplat si apoi l-a invitat sa mearga la ambulanta. Acesta, fiind totusi un pusti fara minte si dorind sa braveze in fata prietenilor, a refuzat. De mentionat si ca vreo doi dintre prietenii lui au inteles sa il ajute strigandu-i "hai ba ridica-te ca nu esti femeie". Pana aici nimic iesit din comun

Surpriza a venit in momentele urmatoare cand medicul, vazand ca nu este chip sa il duca la ambulanta pe respectivul, a propus tratamentul minune. A inceput sa intrebe in stanga si in dreapta daca are cineva sa ii dea vreo bomboana sa isi revina. Nu am pretentia ca ma pricep la medicina, dar pana acum nu am auzit ca victimele unor cazaturi sa fie tratate cu bomboane.

Va dati seama ca medicii romani, mult huliti in ultima vreme, de fapt revolutioneaza medicina mondiala? Contuzii, rani deschise, orice hematom, fracturi si plagi interne, toate se vor vindeca de acum cu ajutorul unei simple bomboane. Acestea fiind zise astept cu nerabdare vremurile cand doctorii nostri vor reusi sa vindece diabetul cu placinta de mere, cancerul cu ceafa de porc, ciroza cu palinca de prune si ulcerul cu cola si energizante.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!