Distributie: Augustin Viziru, Monica Barladeanu, Bogdan Malaele, Levent Sali, Gica Craioveanu
Regizor: Iura Luncasu [a mai regizat: Ghinionistul(2017), Tudo(2016), Minte-ma frumos in Centrul Vechi(2016), Minte-ma frumos(2012), State si Flacara - Vacanta la Nisa(2010)]
Incasari: 429.075 $
Nota Gealapa: 4.35
Cu ajutorul autoritatilor spaniole, politia romana dezvolta un plan indraznet si periculos pentru a demasca o organizatie criminala si a-i captura liderul.
O sa incep aceasta recenzie cu primele cuvinte pe care le-am rostit dupa ce s-a terminat filmul, iar acestea au fost "Doamne, ce film prost!". De mult nu am mai vazut un asemenea haos. Povestea este confuza, scenariul prost, glumele sunt rasuflate, personajele sunt extrem de vagi si este surprinzator ca intr-un film de actiune din 2019, fie el si romanesc, prtagonistii sa para tot niste mirmironi neputinciosi. Scenele cat de cat amuzante se pot numara pe degetele de la o mana, iar in rest acest film este doar un mare cringe. Nici nu stiu de unde sa incep sa enumar problemele pe care le are acest film, asa ca o sa aleg una la intamplare: sunt atat de multe personaje care au nevoie de timp de ecran, incat nu exista un protagonist bine definit si prin urmare nu prea ai cui sa ii acorzi atentia ta.
Pe langa actorii pomeniti mai sus, in aceasta distributie apar foarte multe nume cunoscute aici la noi, pe plan local. Dintre acestea o sa enumar cateva: Codin Maticiuc,Sandra Izbasa, Diana Dumitrescu, Ana Baniciu, Micutzu, Maria Popovici sau Horia Brenciu. O sa imi spuneti ca foarte putini dintre acestia pot fi considerati actori, iar asta ar trebui sa fie un indiciu despre calitatea prestatiilor artistice. Fie rigide, fie supradramatice, aproape fara exceptie lipsite de credibilitate, interpretarile sunt in nota stanjenitoare a filmului. Dintre toti, Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, este singurul acre a fost cat de cat amuzant, in putinele secvente in care a aparut.
In afara de Monica Barladeanu, care inca arata demential si alte cateva trupuri semi-dezbracate nu pot sa inventez alt motiv care sa justifice vizionarea acestui film auster. Cred ca e corect sa apreciez totusi efortul celor din spatele lui. Pana la urma urmei si Hollywoodul scoate filme proaste pe banda rulanta. Poate acest gen de filme fac parte din procesul prin care se obtin cele bune. In concluzie, un documentar despre cele 350 de moduri in care poti incepe o partida de sah ar putea fi la fel de interesant ca acest film.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu