Distributie: Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno, Benjamin Bratt, Gina Bernard Forbes, Marcela Mar
Regizor: Mike Newell [a mai regizat: Great Expectations(2012), Prince of Persia: The Sands of Time(2010), The Adventures of Young Indiana Jones: The Perils of Cupid(2007), Harry Potter and the Goblet of Fire(2005), Mona Lisa Smile(2003)]
Buget: 45.000.000 $
Incasari: 65.000.000 $
Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 43/100
Florentino, respins de frumoasa Fermina cand era tanar, isi dedica mare parte din viata adulta placerilor carnale, intr-o incercare disperata de a-si vindeca inima ranita.
Am fost putin surprins de acest film. Ma asteptam la o poveste de dragoste si am primit-o, dar nu ma asteptam sa fie prezentata mai degraba din punctul de vedere al unui barbat. De obicei in astfel de filme, femeia este cea martirizata, care sufera din dragoste, iar barbatii sunt cei care gresesc si provoaca suferinta, ceea ce nu e cazul aici. Filmul ale destule minusuri care il impiedica sa aiba o nota mai mare. Unul dintre ele ar fi modul in care evolueaza actiunea, trecand peste intervale mari de timp fara explicatii, lucru putin derutant la inceput. Machiajul este si el un minus major, pentru ca modul in care sunt imbatranite personajele nu este foarte reusit.
Distributia nu este nici ea impresionanta. Numele mari lipsesc cu desavarsire, dar asta lucreaza cumva in avantajul filmului, facandu-l ami credibil. Nu cred ca putem remarca vreo interpretare iesita din comun desi de obicei astfel de scenarii si de filme sunt foarte ofertante din punct de vedere artistic.
Desi este un film bunicel, acesta nu face cinste cartii (da, am citit-o). Cred ca ar fi fost mai potrivit sa se faca doua filme, nu sa se inghesuie totul intr-unul singur si astfel sa lipseasca fragmente importante din carte. Mai este un lucru pe care nu il inteleg. De ce sa te deranjezi sa angajezi actori de diferite nationalitati, daca ii obligi pe toti sa vorbeasca engleza fiecare cu accentul lui care mai de care mai stalcit. Ori ii lasi sa vorbeasca in limba lor naturala si astfel faci filmul si mai credibil, ori semnezi contracte cu actori americani si ii lasi sa vorbeasca intr-o engleza clara, care sa nu fie un chin entru un spectator care nu gaseste o subtitrare. Trailer:
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu